Πσάξου με Ashenspire μανμου αν δεν το έχεις πράξει (δεν θυμάμαι).
Επισης, τώρα έκανα κατσαπ, δεν σας το χαλαω για In The Woods…, από την “επανένωση”, το “Pure” το θεωρώ πανέμορφο, όλα έπειτα υπερβολικά μέτρια/αδιάφορα, αλλά ακούω τα περί Green Carnation, was never a fan though.
On topic:
Om jordens blod och urgravens grepp | Häxkapell
4 Likes
hopeto
January 19, 2025, 12:30pm
Έχω αυτό που πόσταρα. Άλλη φορά θα ποστάρω φωτογραφία για να μη μου λες κουβέντες.
GRACCHUS_BABEUF:
Δεν το έχω πράξει, όχι.
Θα πσαχτώ.
Έχουμε και σχετικό, λιτό και περιεκτικό νήμα με όλα τα καλούδια. Ξεκινας με το τελευταιο, αν και το ντεμπουτο θα σου θυμισει εντονα AFOS
Κάποιος έπρεπε να κάνει τη βρώμικη δουλειά (νομίζω είμαστε αρκετοί που ακούμε το νέο τους πόνημα) και το ανέλαβα εγώ. Και εννοώ το άνοιγμα του thread, αφού αυτό που δεν αναλαμβάνω με τίποτα είναι να περιγράψω το δίσκο, παρά μόνο με σύντομα σχόλια. Άλλωστε κανείς που γνωρίζω δεν θα τον περιέγραφε καλύτερα από τον άρχοντα του σκότους.
Σοκ λοιπόν με το πόσο προοδευτικος και άμεσος ταυτόχρονα είναι ο νέος δίσκος των Σκοτσεζων. Avant garde αισθητική χωρις να είναι ο αυτοσκοπός, black metal κάπου σ…
6 Likes
Δισκάρα απ’τις λίγες και ο ορισμός του αυθεντικού post punk ήχου
3 Likes
^^^τούμπανο
Monkeyland <3
Γραφική έγινα
15 Likes
nikosPL
January 19, 2025, 3:29pm
Είχα ακούσει το The Tempter, σε ένα παλιό σιντί του Χάμμερ πολύ παλιά, χθες μου ήρθε ολόκληρο το άλμπουμ…τι απίστευτος δίσκος ρε.
17 Likes
Με αφορμή τον καινούργιο ύμνο ξαναπιάνουμε το προπέρσινο έπος των συντρόφων:
4 Likes
Παίζεις τον ήχο που έχεις διαλέξει, αλλά θέλεις να τιμήσεις και τις μέρες που ήσουν λίγο φλώρος. @jonkyr συμφωνείς;
3 Likes
nikosPL
January 19, 2025, 6:06pm
Capilla Ardiente - Bravery, Truth and the Endless Darkness
5 Likes
jonkyr
January 19, 2025, 6:46pm
Κοροϊδευεις, αλλα ο Αρχηγος ειναι πανκης και περηφανος για αυτη την εκτελεση. Ειναι αλλωστε γνωστο οτι ετσι το ειχαν παιξει τοτε, αλλα κατα λαθος ο ηχοληπτης το εβαλε σε delay.
1 Like
nikosPL
January 19, 2025, 7:08pm
Scald - Will of the Gods is Great Power
8 Likes
Ironman1
January 19, 2025, 8:45pm
Dark is the path appointed for us
Wind-demons scream as we pass
One single flame at the edge of the night
11 Likes