Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Τσων Φρουσιάντε - The Empyrean

2 Likes


SKAPHE - Skáphe²

και τωρα αυτο

SKAPHE - Untitled EP

3 Likes

Πως το θυμήθηκα τώρα βραδιάτικα αυτό το καταπληκτικό swedish melodeath αλμπουμάκι …και έφτασα σε αυτό το γαμάτο album closer…δε γινόταν να μην το ποστάρω…όλα τα λεφτά το μακρόσυρτο σόλο στο κλείσιμο του κομματιού…τρελή έμπνευση ο κιθαρίστας ναούμ (ελπίζω δλδ :wink: )

1 Like

Ωραία μπάντα και Ωραίος δίσκος.

2 Likes

Επηρεασμένος από το Mayhem thread, έχω καταλήξει εδώ:

5 Likes
4 Likes


SKAPHE - Skáphe³

και τωρα αυτο

1 Like

Αν και πρωτοεμφανιζόμενοι τότε οι Coroner έδειχναν να έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων τους και ήδη από το πρώτο δίσκο τους κινούν το ενδιαφέρον. Αποπνέει τέρμα eight-ίλα βέβαια, από την παραγωγή, μέχρι και στο ότι σπεύδει να ξεχωρίσει κάθε intro που περιέχει!
Σίγουρα δημιούργησαν εντυπωσιακότερα πράγματα αργότερα, αξίζει όμως να ανατρέχουμε ενίοτε και στο RIP, ένα σπουδαίο thrash ντεμπούτο!

5 Likes

Απο thrash σε southern… Γκρουπάρα.

Πιο catchy τραγούδι βέβαια δεν μπορούσα να βρω από τη δισκογραφία τους και το βίντεο πιθανώς θα ξυπνάει μνήμες στους γεροξεκούτηδες πιο ώριμους ηλικιακά με την καλτίλα του. Το ινδιάνικο πνεύμα παραμένει διάχυτο μέσα στο Siogo που δεν ειναι ακριβώς ο κορυφαίος δίσκος τους, αλλά ο Hensley παιζει για πρωτη φορά πλήκτρα σε αυτόν τον δίσκο, συγγράφει και μερικά τραγούδια, ε… δεν θέλει πολύ για να βγάλεις μελωδία ε;

8 Likes

…ακολουθούμενο από…

8 Likes
3 Likes

Το πρώτο λαιβ που ειδε ο γιος μου όταν ήταν ενός

4 Likes

3 Likes
7 Likes

Από το Youtube, από Spotify, από βινύλιο, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
THE PALE EMPEROR

αρχείο λήψης (4)

5 Likes
4 Likes
7 Likes

Λατρεμενο κομματι απο λατρεμενο δισκο.

Ετσι για την καλτιλα, ειχα ζωγραφισει λογοτυπο septic flesh στο θρανιο οταν βγηκε το revolution dna. Ηταν και ο δισκος που με εβαλε στον ηχο τους, κι ας ειχε διαφορετικη προσεγγιση απο τα προηγουμενα και επομενα

2 Likes

2 Likes