Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Ανεξαρτήτως τίτλων κ θεματικής,η αισθητική τους κ η συνολική τους προσέγγιση είναι πιο “αιρετική”/πρωτότυπη…
Αν το συσχέτιζα με κάτι, θα ήταν πιο πολύ με τις προσεγγίσεις (δηλ. τις μουσικάρες) του Ayloss, κυρίως σε καποιες απο τις πιο επικές του στιγμές

2 Likes

Πω αν εννοείς Mystras με έχεις φτιάξει

1 Like

Έχει πολλά φολκ στοιχεία αλλά όχι, δεν είναι σαν Kawir. Εγώ πάντως βαρέθηκα μετά από κανά κομμάτια οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Σε στίγμές θα έλεγα πως,ναι…
Κάποιες μελωδίες,αλλα κ το γενικότερο vibe, μέχρι κ Divine Element μου θυμισαν…
Οπως κ να χει, ακου…
Αφενος αξιζουν,αφετερου πιστευω θα σου πουν πραγματα

1 Like

Αρκετά συμπαθητικό το Eldingar, και θεματικα, και στο πως συνδυαζει παραδοσιακα οργανα με πιο πομπώδη σημεία. Δεν ξέρω πόσο θα επιστρέφω, αλλά το μελοδραματικό το κάνει αρκετά τίμια.

On topic:

1 Like

Τα 34 έτη συμπληρώνει αυτές τις μέρες το φοβερό Coma of Souls, που σήμανε το τέλος της 80s περιόδου των Kreator. Η δεκαετία που μόλις άρχιζε έμελλε να είναι μια διαφορετική υπόθεση.

12 Likes

Υπάρχουν τραγούδια κακά. Υπάρχουν τραγούδια καλά. Υπάρχουν τραγούδια πολύ καλά. Υπάρχουν τραγούδια φανταστικά. Αλλά υπάρχουν και ελάχιστα τραγούδια που με την πρώτη νότα σου σηκώνεται η τρίχα και τα μάτια υγραίνουν. Υπάρχουν ελάχιστα τραγούδια που σημαδεύουν την ψυχή σου. Γιατί όπως είπα και πιο πριν ο χρόνος δε γιατρεύει τίποτα
End Of All Times (Martyrs Fire) | Primordial

12 Likes

4 Likes

@evanthia έτσι γινονται οι δουλειες για τις “μεγαλες ηλικιες” :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like
1 Like

Τα λέμε εκεί;

Το σκεφτομαι!
Pair of Hammers πολυ κομματαρα :fire:

1 Like

6 Likes
7 Likes

Πήρες την καινούργια σούπερ ντούπερ έκδοση? Αξίζει?

Και δεν είναι καν το καλύτερο του δίσκου ε

2 Likes

Για μένα είναι το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών.-

1 Like

Daaamn

1 Like

Για κάποιον σαν και εμένα που δεν έχει κάποια άλλη έκδοση είναι must. Να πω την αλήθεια είμαι ακόμα στην ακρόαση του original δίσκου, κυριολεκτικά στο repeat. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συγκαταλέγεται στα καλύτερα του Petty ( Straight Into Darkness - τι τραγούδι!). Ίσως γιατί ο Petty δεν ήταν ευχαριστημένος με το τελικό track list καθώς άφησε μερικά κομμάτια εκτός. Το 2ο cd περιέχει αυτά ακριβώς τα κομμάτια + κάποια επιπλέον. Δεν το έχω εξερευνήσει ακόμα. Το Blu ray επίσης δεν το τσέκαρα, φαντάζομαι αφορά περισσότερο εκείνους που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό να το απολαύσουν,Dolby Αtmos κλπ.

1 Like