Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Τα αδέρφια έχουν βγάλει έναν δίσκο που λατρεύω. Μιλάω για το “Brother To Brother” του '98. Θα το βάλω στα “to listen” μου άμεσα, να ξαναθυμηθώ τι δισκάρα είναι :heart_eyes:

2 Likes

5 Likes

Το πως τελειώνουν το κομμάτι είναι μες στην καύλα

1 Like
8 Likes
6 Likes

Μόνο 2 ακροάσεις σε κάθε δίσκο από χθες αλλά ναι! Το πρώτο άλμπουμ είναι πιο ωμό κ σε παραγωγή αλλά κ σε συνθέσεις, το δεύτερο πιο μελωδικό, παιχνιδιάρικο το οποίο κ προτιμώ.

2 Likes

Προσωπικά, οι Tokyo Blade δεν ήταν ποτέ από τις NWOBHM μπάντες που με κάνουν να λιώνω, αλλά πάντα απολαμβάνω την μουσική τους όταν είμαι στη φάση αυτή.

On topic:

3 Likes

Έκανε τρελή προπαγάνδα γι’ αυτό σήμερα ο Τάσος ε

Δεν το έχεις ακούσει ρε; Αφού νόμιζα πως το έχουμε συζητήσει κιόλας. Καλά κρασιά, δεν επικοινωνώ καθόλου τις τελευταίες μέρες.

κάποιες προτάσεις? Για να δω αν τις ξέρω κ τι να ψάξω

8 Likes

εξαιρετικός δίσκος!

1 Like

Μέσα από την κουβέντα διαπιστώθηκε ότι είχα ακούσει κάτι λίγα αλλά το είχα ξεχάσει!

Με σένα δεν θυμάμαι να λέω κάτι γι’ αυτούς, να πω την αλήθεια

Μια γρήγορη δεκάδα NWOBHM δίσκων (αφήνω singles, εφτάρια, demos κτλ), χωρίς αξιολογική σειρά και χωρίς Maiden/Saxon για να είναι δίκαιο:

1. Praying Mantis - Time Tells No Lies
  2. Demon - Unexpected Guest
  3. Tygers of Pan Tang - Spellbound
  4. Wolf - Edge of the World
  5. Saracen - Heroes, Saints and Fools
  6. Diamond Head - Lightning To The Nations
  7. Witchfinder General - Death Penalty
  8. Jaguar - Power Games
  9. Shiva - Firedance
  10. Satan - Court in the Act

Pagan Altar προσωπικά δεν λογίζω ως NWOBHM, ασχέτως του ότι έσκασαν παρόμοια εποχή, για αυτό και δεν τους αναφέρω. Ενδεικτικά είναι όσα γράφω φυσικά και λίγο πρόχειρα. Για εμένα το ζουμί είναι στις (ακόμα πιο) υπόγειες κυκλοφορίες, καθώς κάθε “γειτονιά” είχε και διαμάντια τότε.

16 Likes
4 Likes

Νιώθω περήφανος για τον ευατό μου γιατί τα ξέρω όλα :laughing: :stuck_out_tongue_winking_eye: . Κάποια από αυτά δεν έχω καταφέρει να τα πάρω ακόμα αλλά νέος είμαι θα δουλέψω…

Thread ε… , έχει να γίνει χαμός.

1 Like

Από την ώρα που βάζεις (και σωστά κατ’ εμέ) το Lightning to the nations σε αυτή τη λιστα,θα έπρεπε να μπει πρώτο.
Βασικα θα έμπαινε πρώτο και με Maiden/Saxon μέσα.

2 Likes

Ωραιοςςς

1 Like

Είπα χωρίς αξιολογική σειρά για να αποφύγω τέτοια διλήμματα!

1 Like