Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Ο Χριστός και η Παναγία ΤΙΝΑΦΤΟ

4 Likes

Κάτι χιπστεροπεριέργο, αλλά εξαιρετικό. Shameless self promotion, σορρυ :speak_no_evil:

Καλά το κομμάτι που ακούς τώρα, αδιανόητο.

2 Likes

Εντάξει είναι ό,τι πιο αχαλίνωτο έχω ακούσει φέτος ε

1 Like

Δεν ξέρω αν είναι “το πιο” προσωπικά, αλλά είναι τρομερό. Άκου και Pyrrhon αν εισαι σε mood.

Είχα ακούσει το προηγούμενό τους αλλά δεν μου είχε πει κάτι. Βέβαια μπορεί απλά να με πέτυχε στη λάθος στιγμή.

Ναι, συμβαίνει αυτό, ειδικά με υπερφορτωμένες μουσικές. Φέτος νομίζω έβγαλαν τον δίσκο, για τα δεδομένα τους.

Χοπλίτης όμως τρομερός.

1 Like

Λοιπόν δεν ξέρω αν ακούω ό,τι να 'ναι, αλλά αυτό του Οπλίτη μου φαίνεται κάπως σαν Converge-meets-Dodheimsgard :bangbang:

Edit
Και ακούω και Μεσουγκισμούς! Γιατρέ τα χάνω;

2 Likes

Κοιτα, στα προηγουμενα ειχε πιο πολυ mathcore απο εδω, που σωστα το εντοπιζεις, εδω προγκαει (blackened zheul το λέει) για μενα περισσότερο, οποτε εξηγει και τα ρυθμικα που ονομαζεις ετσι, και μικροτονίζει. Καλά κάνει :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

blackened zheul :face_with_spiral_eyes: :dizzy_face: Jesus fucking Christ

2 Likes

Def_Leppard_-Hysteria(vinyl_version)

5 Likes

7 Likes

Ρε συ, ειπαμε, οχι κ χιπστερια ο Οπλίτης!

One Man Project από θεουλη στην Κίνα, που παντρευει mathcore με black metal με απόλυτα ιδιότυπο υφος, σε στιχους αποκλειστικά στα αρχαία ελληνικά, κ με τέσσερις (4) ολοκληρωμένους δίσκους μέσα σε κάτι λίγο παραπανω απο ενα χρόνο.
Μιλάμε για ορισμό του ο,τι πιο αντι-χιπστερ υπάρχει! :smile:

(Το ότι έφαγε ένα μικρό hype πέρυσι στα σοσιαλ κ το έμαθαν κ 5-10 φασαιοι παραπανω δεν έχει να λέει)

Παραμένει από τις πιο ιδιαίτερες κ αυθεντικες περιπτωσεις της τελευταίας τριετίας.

Γρακχο, το τελευταίο τους που σε ψαρωσε, τυχαίνει να είναι κ το λιγότερο αγαπημένο μου.
Ίσως να εχει να κάνει με το ποσο συντομα τα έβγαλε ολα μεταξυ τους, οποτε κάπου μου προκαλεσε ένα μικρό music info-overdose, νομίζω ( χωρίς να σημαίνει αυτό οτι δεν είναι δισκαρος κι αυτό ε)

Όπως κ να χει, το ακριβώς προηγουμενο με είχε εντυπωσιάσει τόσο πολυ που είχε βρει χώρο στο top 5 μου για το 23.

(Κοινώς: εγώ ήμουν ο ψυχακιας που είχε ψηφίσει Οπλίτη στο αγαπημένο Let’s 52- για το οποίο ακομα φιλοδοξω να γράψω/ανεβάσω κ τα χρωστουμενα κείμενα…)

Γνκ, αψογα τα λέτε παντως.

Κ για να είμαι κ ον τοπικ, μιας που μου το θύμισες:

Οπλίτης - Ἀ​ν​τ​ι​τ​ι​μ​ω​ρ​ο​υ​μ​έ​ν​η

ΑΝΤΙ ΠΑΣΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

2 Likes

Δεν έχω επεκταθεί ακόμα στα προηγούμενα του Οπλίτη… Μετά το ΣΟΚ που μου προκάλεσε η Παραμαινομένη, όμως, θεωρώ βέβαιο ότι θα το κάνω.

1 Like

Και εγώ αυτό θεωρώ το καλύτερο από τα τρία περσινά. Φέτος ξέφυγε βέβαια. Αλλά επιμένω, και μου αρέσει το πρότζεκτ :stuck_out_tongue:

1 Like
6 Likes
3 Likes
1 Like

image

2 Likes

Δεν συζητάμε αρκετά φέτος αυτό το δίσκο

4 Likes