Ότι πιο πειραματικό έχουν κάνει, δεν βγαίνει συμπέρασμα με την πρώτη, έχει μέσα 5-6 κομματαρες… θα λιωσουμε αυγουστιατικα!
Orphan αγαπημένο έως τώρα μετά το solway firth που ήδη έχουμε ακούσει, φοβερή φωνή ο κορει μετά από καιρο, ο νέος ο ντράμερ σπέρνει σε αυτό το δίσκο όπως και τα ηλεκτρονικά μέρη φοβερά. Οι εισαγωγές εμένα δεν με κούρασαν τουναντίον.
Υ.Γ. άσχετο αλλά όσο μου θύμιζε το τελευταίο machine head slipknot αλλά τόσο μου θυμίζει αυτό machine head.
Άκουγα το άλμπουμ και μόλις έφτασα σ αυτό το κομμάτι μπήκα στο thread να το ποστάρω και βλέπω 1 λεπτό πρίν το είχες ποστάρει εσύ Αυτό και το τελευταίο μ αρέσουν αρκετά.
I assume you are referring to the latest Suicidal Angels video clip because I didn’t post any Halford clips (not that I don’t like Halford’s band don’t get me wrong). If that’s the case I just beat you to the punch that’s all. Enjoy your weekend.
yeah it’s really good. they’ve been getting gr8 reviews for their new album. hope this one gets them to play bigger stages cause they deserve it for sure. enjoy mate.