Γράφοντας είπα να βάλω ν’ ακούσω παράλληλα (με ακουστικά βεβαίως βεβαίως) πρώτα το “True North”, αλλά λέω ας ρίξω ένα άκουσμα σε τούτο εδώ κι έμεινα. Να τις δοκιμάζετε αυτές τις φάσεις.
Μόλις τελείωνε το ‘true north’ και μπήκα στο thread να πάρω καμιά ιδέα! Παρεμπιπτόντως οι Borknagar για μένα πιάνουν κορυφή για φέτος μετά από τόσα ακούσματα.
Τότε που ήταν χωρίς κτήματα, δεν είχαν αγοράσει κοπάδια, και η επαγγελματική προοπτική του τυροκόμου/παραγωγού φάνταζε μακρινή
B.A.D.
Bad, make your mom and daddy sad…
Η μεγαλυτερη επιρροη του Quorthon για την μεση φαση των Bathory οπως και των Atlantean Kodex, “κρυβονται” πισω απο αυτο το τραγουδι/album.
Δεν ξέρω εάν το άλμπουμ είναι καταστροφή γιατί δεν το έχω ακούσει καθόλου.
Το εξώφυλλο πάντως με «κατέστρεψε», ψάχνω μήπως και το βρω σε μεγάλη ανάλυση για πόστερ
Ακου το ακου το ! Σαπιλα τρομερη ! HC sludge φαση !
Εχεις δικιο για το artwork - εψαξα μαλιστα και τον μαν που το εκανε ( για τατου moodboard )
Εχει κανει βλεπω κ Gojira https://ibayarifin.tumblr.com
Ότι ομορφότερο έχω ακούσει στη ζωή μου…
Βλέποντας το, η διάθεση πήγε σε χρόνο dt από το this is awkward σε μια νοσταλγική συγκίνηση γαμώτο.
Την πρώτη φορά που το άκουσα είπα “καλά 3 λεπτά κομμάτι έβγαλαν?”, μετά είδα οτι είναι 8λεπτο. Τη δεύτερη φορά μόλις τελείωσε είπα "Καλά ΠΟΤΕ τέλειωσε κιόλας? …πολύ δίψα είχα τελικά για D&W.
Ontopic
Πρώτο, ουσιαστικά, κομμάτι του άλμπουμ…
Είναι όντως ωραίο το κομμάτι! Μακάρι και ο υπόλοιπος δίσκος σε τέτοιο επίπεδο
Κρύο, βροχή, χρειάζεται μία δόση θαλπωρής…