Τι ακούτε τώρα Vol. 666

7 Likes

:+1:

1 Like

Γενικά τώρα ακούω τις κυκλοφορίες του 2020 και κάνω λίστες, ΑΛΛΑ! θα ήθελα πολύ αν υπάρχει κάποια πρόταση για ποιοτικό prog που να μην ανήκει στις σύγχρονες κόπιες των Tool, Opeth και DT…

Ερώτηση: πότε σταματάει η έγκριση των comments από κάποιον moderator; Δύο κόμμεντς έχω γράψει όλα κι όλα μέχρι στιγμής, κι εγκρίνονται ώρες μετά…

skaphe-skaphe3

Εθιστικοτατο

3 Likes

Η μπάντα που άνοιγε πέρσι στην co-headline περιοδεία Korn και Alice In Chains.

Τραγουδάρα! :guitar:

1 Like

διαμαντακι για τους progsters… :nerd_face:

1 Like

Aν και ειναι κοντα στο πρωτο dream theater,δες το ποστ μου για τους Zen,συνεβη να ακουω τωρα και να δω το ποστ σου… :wink:
Psychotic waltz επισης,μα ειναι παρα πολλα τα ποιοτικα prog… :slightly_smiling_face:

1 Like

Ωραίος θενξ. Σαφώς άκουσα το νέο Psychotic Waltz, και οι ποιότητα δεν κρύβεται!

5 Likes

Αφού δεν γίνεται να πάμε σε live, καταφεύγουμε στη λύση της ακρόασης ζωντανών ηχογραφήσεων, όπως π.χ. το εμβληματικό…

…που κλείνει τον κύκλο της καλύτερης περιόδου των Priest και εξακολουθεί να συναρπάζει 40 και πλέον χρόνια μετά, έστω κι αν φέρει την “υποσημείωση” ότι υπεβλήθη σε κάποιες… βελτιώσεις εκ των υστερών στο studio, μιας και ο Halford δεν είχε βρεθεί σε καλή βραδιά - κάτι που το παραδέχτηκαν αργότερα οι ίδιοι!

9 Likes
7 Likes

respect.και στους helloween και στο dark ride και σε εσενα για την επιλογη :+1:

2 Likes
2 Likes

9 Likes

Τις τελευταίες μέρες έχω φάει σκάλωμα και ακούω Therion (!!) και περισσότερο από όλα, αυτή την δισκάρα που δεν είχα ακούσει ιδιαίτερα στο παρελθόν:

Κατά πόδας ακολουθεί το

8 Likes

514DFVxLatL.SY400

Κάπως θυμήθηκα την ύπαρξη αυτής της αριστουργηματικής ομορφιάς και συγκινήθηκα. Ταξίδι και βάλσαμο.

2 Likes
4 Likes

Ο καλύτερος τρόπος να τους μάθει κανείς τους Universe217 είναι να τους δει live. Έπαθα ζημιά πέρσι στο Rise Evolve για τον Μάκη που τους είδα.

3 Likes

cry

Ον τόπι:

3 Likes

Αυτοι οι τυποι λοιπον ευθυνονται για το καλυτερο ξυπνημα του 2020 ως τωρα και μια μεταφορα (και οχι απλα νοσταλγια) through the mists of time ακουγοντας (δυνατα ε) στο δρομο για τη δουλεια το νεο τους δωρο προς την ανθρωποτητα εν ονοματι pwrup.

Εγω μεχρι να αποφανθουν οι επιτροπες αν ειναι καλυτερο απο το ενα ή το αλλο θελω μονο να το ακουω νωρις το πρωι να μου φτιαχνει τη διαθεση

6 Likes