Και εγω για ζεσταμα ακουσα ολο τον δισκο. Εκει κοντα στο 9λεπτο του συγκεκριμενου νομιζω εχυσα λιγο
Όποιος δε γουστάρει, ας κοιμηθεί. Εμείς, οι πολλοί, μόνο Maiden να 'ουμ!
O Joey πηγε στους Μειδεν; Ενας ειναι ο Αρχηγος και μας διαβαζει. Το νου σας.
Πριν απο 20-25 χρόνια μιλουσα στο προαυλιο του σχολειου με ενα καλο φιλο για δισκους που εχουν heavy riffs ωραια solo και δυνατα τυμπανα. Θυμαμαι πως μου ειχε πει οτι αν μου αρεσει αυτο το heavy στυλ να ακουσω το heartwork των carcass. Εννοειται πηγα και το αγορασα, και ο φιλος ειχε δικιο. 28 χρονια μετα οι carcass και αυτοι ακομα εχουν δικιο
Ο ορισμός του άμυαλου, χαλαρού, καλοκαιρινού death metal. Παίζει άνετα στο background ενώ πίνεις το καφεδάκι στο μπαλκόνι ή όταν κάνεις φασίνα.
Σε συνέχεια του από πάνω, πάμε με λίγο πιο σύγχρονα πράγματα:
και πριν από το απο πάνω, βουτιά στα 90s
και ακόμα πιο πριν, ένα σύγχρονο:
Πως σου φάνηκε το Inhuman Condition? Τέρμα Massacre ακόμα και στα κενά μεταξύ των τραγουδιών, αλλά ο μπαρμπαButler το έχει ακόμα. Κάπως φθίνει το ενδιαφέρον μου προς το τέλος αλλά είναι πολύ καλός δίσκος!
Benediction μόνο καρδούλες, gateway δίσκος για το DM για εμένα.
Το Ιnhuman Condition μου έχει φανεί πολύ καλό.
Κλασσικό Old school death metal, που δεν είναι βαρετό.
Έχει 1-2 φιλλερ μέσα, είναι από αρχή ως το τέλος σε ένα στυλ, αλλά αν εξαιρέσεις τα 1-2 φιλλερ, δεν έχει κάτι που δεν θέλω από ένα τέτοιο δίσκο. Πχ τώρα ακούω το Crown of Mediocrity (8o κομμάτι) και είναι πολύ καλό.
Ντάξ, δεν είναι Leprosy, αλλά το βρίσκω πολύ καλό.
Edit:
Να προσθέσω εδώ κάποιους αγνωστίδηδες αγνωστόπουλους, από την Πολωνία.
Τα παιδιά παίζουν old school thrash, που δεν συμπαθώ καθόλου, καθώς παραπάνω από το 90% παίζει ανούσια και βαρετά.
Αυτό εδώ λοιπόν μου έχει φανεί πολύ ορεξάτο, αρκετά ουσιαστικό:
Είμαι πολύ επιλεκτικός με το σύγχρονο θρας, θα τσεκαριστεί ωστόσο!
Μένουμε σε Πολωνία και death metal. Οι Decapitated έπαψαν να με απασχολούν μετά τον πρώτο τους δίσκο (ειδικά τα τελευταία δεν τα αντέχω), αλλά πραγματικά το Winds of Creation είναι δίσκαρος, στα highlights της δεκαετίας για τον ήχο.