Θυμάμαι είχα πάρει ένα best journey από το υπόγειο Σόλωνος και Μασσαλίας(υπάρχει ακόμη άραγε?) και είχα φάει απίστευτο κόλλημα με αυτό το κομμάτι
Εχω λιγο καιρο να παω, αλλα θυμαμαι οτι σχετικα προσφατα ειχα ψωνισει απο εκει, λογικα μεσα στο 2021 ηταν.
Δεν ήξερα ότι τα παιδιά των Skyclad είχαν κάνει διασκευές στους μπαμπαδες τους.
Walkyier δεν θα γινεις ποτε, κανεις δεν φτυνει λεξεις με τοση μανια οσο εκεινος, αλλα δεν ειναι καθολου κακοι.
Ξύπνησα σήμερα 4μιση κ το μυαλό μου αμέσως έφερε στην επιφάνεια έναν στίχο κάπως έτσι “are you satisfied with the life you living” με μια όμορφη μελωδία στην φωνή κ έφαγα κόλλημα να θυμηθώ ποιο τραγούδι είναι. Τελικά λίγο πριν μπω δουλειά το θυμήθηκα αν κ οι στίχοι είναι λιιιιιγο διαφορετικοί.
Δυνατή σύνθεση,αν και το άκουσα με το ένα ακουστικό στη δουλειά,οι κιθάρες στο σόλο…απαπα πα…ξυλιασμα…
Edit,τώρα ακούω την ερωτική μπαλάντα για όλο τον θυμωμένο πλανήτη
Edit 2,α ρε Τζιμακο…
Δεν αντέχω να βλέπω βίντεο από συναυλίες. Είναι πραγματικά λες και γύρισε διακόπτης, κοιτάμε μια άλλη ζωή.
On topic, τιτάνες MOUNTAIN:
Ωχ ποιοι είναι αυτοί εκεί πέρα;;;
κάτι κολοσσοί (μέσα ήμουν στο συγκεκριμένο)
Λατρεία.
Σε πειράζει αν ρίξω λίγο την ποιότητα του ήχου κι ανεβάσω τον πήχη σε φάση παγκόσμιο ρεκόρ Σεργκεϊ Μπούμπκα;
EDIT: Μλκ τι γινεται απο κατω! Εκει ημουν btw, αλλα δεν ειχα δει ποτε το βιντεο. Στο 04:49 νομίζω ότι ο Μάρτιν πρέπει να βλέπει χαμό.
Άσε φίλε, ήμασταν νεαροί τότε και με αυτή τη δυάδα τραγουδιών ισοπεδώνονται σύμπαντα.