Το πρώτο χεβυμεταλλάκι που με τραβάει φέτος.
Κοίτα να δεις που βγήκε καλό prog τα τελευταία δέκα χρόνια - τι καλό δηλαδή, καταπληκτικό είναι!
(…εννέα χρόνια για την ακρίβεια, συμπληρώνονται σήμερα!)
Διασκεδαστικό. Το τραγούδι στα μέτρα του, αφού δεν μπορεί να έχει φωνή, το βιντεάκι με πολλή δόση χιούμορ. Ο Στρατηγός πρέπει να είναι φοβερός για παρέα σε κανένα ταβερνάκι με χύμα κρασί, μεζέδες και κοψίδια.
Έχοντας αποχωρήσει από τους Helloween, ο Kai o Hansen ήταν πλέον σε θέση να αφήσει ελεύθερη την δημιουργικότητά του (που βρισκόταν άλλωστε στο απόγειο της) , να εναγκαλιστεί όλες του τις επιρροές και να αποτυπώσει κάθε πτυχή της μουσικής του προσωπικότητας. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε λιγότερο από φοβερό!
…32 χρόνια πριν (και κάτι μέρες, δεν θα κολλήσουμε σε αυτό τώρα!)
Μπορεί να το έχω ξαναπεί, μπορεί και όχι, αλλά το επικό, ομώνυμο κομμάτι έρχεται δεύτερο στη λίστα με τα αγαπημένα μου κομμάτια όλων των εποχών. Κι αυτό λέει πολλά, δεδομένου ότι πρώτο είναι το ομώνυμο από τον έβδομο υιό ενός εβδόμου υιού.
Δισκάρα!
Μπορει να το εχω ξαναπει, μπορει επισης να το εχω ξαναπει: αυτος ο δισκος ειναι μνημειο της μουσικης. Μια καρδουλα δεν φτανει για τους απο πανω.
15 χρόνια λέει πριν: