Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Συμφωνώ ότι το Seperate Ways είναι ακόμα καλύτερο. Τι λες για αυτή την live εκτέλεση του Don’t Stop Believin’ σε αυτό εδώ το χριστιανικό event? Αναφέρει και τους Def Leppard o Cain στον πρόλογο που κάνει.

2 Likes

Πολύ καλή εκτέλεση. Δεν περίμενα ότι ο Head θα επαιζε ποτέ το συγκεκριμένο

1 Like
12 Likes

2 Likes

Το 11/10 κομμάτι της ημέρας.

7 Likes
6 Likes

Το νεαρό heavy metal ιδίωμα δεν αριθμούσε πολλά χρόνια ζωής το 1976. Οι Judas Priest όχι μόνο έθεσαν νέα εκφραστικά πρότυπα με το Sad Wings of Destiny, αλλά και ανέβασαν τόσο ψηλά τον πήχυ της ποιότητας που ελάχιστοι κατάφεραν να πλησιάσουν έκτοτε.
46 χρόνια αργότερα παραμένει ένα διαχρονικό αριστούργημα με όποια μέτρα κι αν το κρίνει κανείς.

19 Likes

Πατημα καρδουλας με χερια και ποδια για τον ακριβως απο πανω δισκο, εναν απο τους 2-3 πιο σημαντικους δισκους για το heavy metal που κυκλοφορησαν στα 70s και ενα αριστουργημα τεραστιας ιστορικης αλλα και τεραστιας μουσικης αξιας.

Εγω εβαλα να ακουσω κατι αλλο παλιο και αγαπημενο

16 Likes

Σπέρνουν τα απο πάνου (sic), Sad wings ακουγα χθες, CU θα ακούσω αργότερα. Ξεκίνησα τη μέρα όπως τελείωσα χθες (πρόλαβα να ακούσω το μισό δλδ):

12 Likes

Έκανα rapid και ήθελα να δω το αποτέλεσμα για να ξέρω αν θα βγω απ’το σπίτι ή όχι

Αναπόφευκτα

11 Likes

Υποσχεθηκα στον εαυτο μου να ακουσω Cirith Ungol :heart: αλλα με προλαβαν τα νεα:

43 χρονων σημερα, ενα επος της μουσικης.

17 Likes

2 Likes

Για πες πώς το βρίσκεις.
Το ψιλοέθαψα στην παρουσίαση :slight_smile:

Δεν το εβαλα ακομα :laughing:

1 Like

kudos @QuintomScenario

τσεκαρα ολη την δισκογραφια τους,μου αρεσε και το προηγουμενο,οτι πιο κοντινο στο τελευταιο τους,πιο ποστ προσεγγιση ομως και στις συνθεσεις και στην (μια χαρα ειναι) παραγωγη.
τα προηγουμενα ειναι αρκετα πιο ποστ,δεν ξερω πως θα σου κατσουν,σε εμενα ετσι και ετσι.(εγω tourist σε αυτο το ιδιωμα…μην μπω και σε ολα τα ιδιωματα… :sunglasses:)

5 Likes

Τι θα ακούσετε σε λίγο Vol. 667

On topic:

18 Likes

Αν, λέμε αν, αποφασίσεις κάποια στιγμή να χωθείς συστήνω ανεπιφύλακτα Long Distance Calling. Από τους πιο ροκάδες του ύφους, πολύ κιθαριστικοί, λαμπροί νέοι. (Ιδίως Avoid The Light, ομότιτλο ή/και Boundless.)

Ον τόπι:

16 Likes

τους ξερω τουτους και γενικα τους ξεχωριζω στα λιγα που ξερω, λογω της συμμετοχης του renkse τους ειχα μαθει…παρο ολα αυτα ειναι υπεροχοι οπως τα λες,avoid the light(τρομερο) και ομωνυμο εχω ακουσει,θα τσεκαρω και boundless,για να το λες,γιατι οχι :face_with_monocle:…ευχαριστω για την προταση anyways :+1:

2 Likes

Χαιρομαι που σου αρεσε, το ακουω κι εγω συχνα, δεν εχω παει πισω στον χρονο ακομα να τσεκαρω τα προηγουμενα τους, καλα που μου το θυμισες.

2 Likes

1 Like