Τι ακούτε τώρα Vol. 666

11 Likes
4 Likes

ακόμα μια ακρόαση δεν έβλαψε κανέναν

5 Likes
4 Likes

Δεύτερο κομμάτι που βάζω σήμερα και sorry γι’ αυτό, αλλά ας μου καταρρίψει κάποιος, ρε παιδιά, την πεποίθηση ότι το σημείο λίγο μετά από το 04:40 έως και το τέλος του κομματιού (κυρίως το μέρος που ξεκινάει από το 05:45 και συνεχίζεται για κάτι λιγότερο από δύο λεπτά) είναι ό,τι ομορφότερο έχει γραφτεί από τους CoF.

7 Likes

Γλέντησέ μας Mark.

6 Likes
3 Likes
5 Likes

Σαν σημερα πριν 23 χρονια βγηκε αυτο το αριστουργημα

11 Likes

Πωωωωω. Πωωωωωω. Πωωωωωωω. Πωωωωωωωω. Πωωωωωωωωωω.

1 Like
6 Likes

:ok_hand:

8 Likes

Αγαπημένος δίσκος. Ειδικά όταν είχε κυκλοφορήσει έπεσε λιώσιμο.

Η πλάκα είναι πως μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ήταν το πρώτο τους για κάποιον λόγο και αγνοούσα το In Times Before The Light.

Δεν έχω ακούσει και τίποτα από τότε που το C έγινε K. Είναι τέρμα industrial?

2 Likes

@Kostas_L δεν έχω ακούσει κάποιο από τα επόμενα τους, ας μας διαφωτίσει κάποιος πιο γνωστής!

1 Like

Εγώ τους άφησα στο αμέσως επόμενο το ανιματρονικ όπου ήδη ήταν πολύ industrial για μενα(έχει βέβαια τη διασκευαρα spaceman μεσα). Το nexus Polaris ήταν ένα από τα λίγα album εκείνης της περιόδου που είχα πάρει σε βινύλιο (δυστυχώς γιατί αν έπαιρνα και τα υπόλοιπα θα ήμουν πλούσιος τωρα) . Ακόμα θυμάμαι κατάλογο της nuclear blast τον καιρό εκείνο που είχε για εξώφυλλο το εξώφυλλο του δισκου

1 Like

Είχε σκάσει σαν βόμβα τότε. Μοναδικό.

4 Likes

Μιας και μας έστειλε πίσω στον χρόνο ο φίλτατος @RiderToUtopia, έβαλα άλλον έναν αγαπημένο δίσκο εκείνης της χρονιάς. Με το ανάλογο λιώσιμο όπως και στο Nexus Polaris.

4 Likes

8 Likes
12 Likes

Τι κομματάρα! Επίσης, πιθανότατα το καλύτερο solo των RC.

9 Likes