Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Το 11/10 της ημέρας, ξέθαμμα μεγατόνων, δαγκώνω το γραφείο

Fly high - touch the sky
Never know the reason why it eeeeeends
VICTIM-OF-FATE

17 Likes

Ίσως το αγαπημένο μου από foo

1 Like

Εμένα σίγουρα το αγαπημένο μου

1 Like

Μιλάμε για μεγάλη δισκάρα, έτσι; Ίσως πρέπει να τα πούμε λίγο αναλυτικά στο σχετικό νήμα. Εθιστικές, διαρκείς επαναλήψεις που χαρίζουν επικές ανατριχίλες.

On topic:

2 Likes

Και το σολάρισμα στο 3:50 :guitar:

4 Likes
3 Likes

image

Αυτό είναι το εξώφυλλο του Atom Heart Mother. Το Atom Heart Mother κυκλοφόρησε πριν 52 χρόνια περίπου. Το Atom Heart Mother είναι δίσκος των Pink Floyd. Το Atom Heart Mother το παίρνει να έχει εξώφυλλο χωρίς τίτλο και συγκρότημα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Edit: Ρε θα γράψει κάποιος συγκρότημα για το δίσκο που έβαλε ο @apostolisza8 πιο πάνω, η θα με αφήσετε να κριντζομπουμαρω δίχως τέλος να πουμε;;

15 Likes

Αν για κάποιο, μικρό, χρονικό διάστημα οι Angra έδειχναν ικανοί να κατακτήσουν τις υψηλότερες metal κορυφές, αυτό οφειλόταν στο…

…που κυκλοφόρησε 26 χρόνια (και κάτι μέρες!) πριν! Το τι έγινε αργότερα είναι μια άλλη ιστορία!

16 Likes

πολυ καλο ολο οσο ακουω τον δισκο :+1:

4 Likes

Συμφωνώ, πρόσθεσε και ότι η όλη δραματική ατμοσφαίρα και η γενικότερη σκοτεινή αισθητική που διακατέχει τον δίσκο ταιριάζουν γάντι με τις εποχές που ζούμε και έχεις ένα από τα τοπ 10 album της χρονιάς…μην πω και τοπ 5.

Btw, έχεις καταλάβει σε ποιο κομμάτι κάνει φωνητικά η μητέρα του Alex ;

https://www.metal-archives.com/albums/The_Nest/Her_True_Nature/1028556

2 Likes

Κυριακή βραδάκι, ακόμη θετικός, κορονοπάρτι στο σπίτι

2 Likes

Κάνω μεταλλικό ντου και joinάρω το κορονοπάρτι εκφράζοντας την συμπαράστασή μου.

11 Likes

Ωχ, κάπως το προσπέρασα αυτό, αν και περνάω υπέροχα με το να βλέπω κριντζομπούμερ μουσικές τοποθετήσεις :stuck_out_tongue:

Ευτυχώς τοποθετήθηκε ο φίλτατος @Old_Boy!

Αν και ακόμη δεν έχω πλήρη εικόνα του τι γίνεται με τις τόσες φωνές, νομίζω είναι αυτή στο πέμπτο λεπτό του “To The Fold”, δια της ατόπου!

βαριές κουβέντες που καλό είναι να λέγονται… Αποκαλυπτικές καταστάσεις, φορτισμένο αλλά και λυτρωτικό άλμπουμ.

2 Likes

Και εγώ το σημείο της απαγγελίας σκεφτόμουν γιατί Μαμά Alex και harsh vocals θα ήταν too much!

1 Like
3 Likes
1 Like

Αντίο.

12 Likes
2 Likes
2 Likes

Εξαιρετικός δίσκος. Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έπος που ξεφτιλίζει αμέτρητες δισκογραφίες.

Στο τέλος του 2022 θα είναι το άλμπουμ της χρονιάς. Κρίμα που δεν θα τους δούμε Ελλάδα φέτος.

Ο καλύτερος δίσκος της καριέρας τους.