Από τα καλύτερα της χρονιάς
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όταν σκέφτομαι blind Guardian σκέφτομαι αυτό
Ναι οκ επαναηχογραφημενο το μπάσο στο στούντιο σύμφωνα με τον hansi.
Οκ μετά απογειώθηκαν-εγώ τους παράτησα στο opera όχι με κακία το “παράτησα” απλά δεν μ έλεγαν κάτι πια-
Αλλα του πουστη δεν υπάρχει σκιπ στο live αυτό, οι Ιάπωνες τα δίνουν όλα, ο hansi γραφικουλης ανάμεσα στα τραγούδια, ο Τόμεν μοιράζει πόνο στα τυμπανα, ανθεμικα ρεφρέν της πουτανας το κάγκελο.
“Τι θα μ πρότεινες ν ακουσω από guardian για αρχή ρε;”
“ΑΥΤΟ!!!”
Η ημέρα που το αγόρασα έρχεται όπως έγινε στην μνήμη μου με το που μπαίνει η εισαγωγή.
45 χρόνια από την κυκλοφορία αυτής της μνημειώδους δισκάρας! Κατάφορτο από κλασικά κομμάτια, περιέχει και την υπερεπιτυχημένη (από πάσης απόψεως) διασκευή του Diamonds and Rust, το οποίο και… επαναδιασκεύασαν αργότερα στις συναυλίες τους κατά τις πιο πρόσφατες περιοδείες!
Με τη σειρά του, το Sin After Sin ενέπνευσε μπάντες από τους Slayer έως τους Therion να διασκευάσουν κομμάτια του - ενδεικτικό της ποικιλομορφίας, της απήχησης και της επιρροής που είχε το εν λόγω LP!
Τι αλμπουμ να βρω στο YouTube να κατεβάσω ν ακουω στο ποδήλατο; κάτι που να μ αρέσει όλο το αλμπουμ; δεν έχω βρει τρόπο να περάσω κ τα cd μου στο λάπτοπ-οκ δεν ψαχτηκα πολύ βαριέμαι κιολας-
Πίσω στο 1995
Φιλαράκι μ λέει μέσω του τηλεφώνου "κατσε να σου βάλω ν ακούσεις κάποιους που μοιάζουν με helloween μπορει κ καλύτεροι "
“Ριχτο”
Heavens gate - gate of heaven!!
“Ρε αυτοι γαμανε”
“Ναι ρε”
“Γαμω!!!”
2 3 βδομάδες μετά αγοράζω το
Ναι ρε γαμανε!! Τι λαιβ!!! Μονορούφι!! Παουερ μεταλ με σκληρά όχι τόσο ηψιφωνα φωνητικά στυλ αμερικανικό χαρντ ροκ motley cruel φάση-μην βαρατε-
Κ πάλι όπως με guardian στην Ιαπωνία! Αφηνιασμένοι Ιάπωνες!! Ακούστε τους στο under fire ή στο gate of heaven!!!
He is the man, under control, tyrants!!! Τι γίνεται εδω; ανταλλαζα άνετα μια φορά Metallica πχ λαιβ για ενα λαιβ τους!! Παουερ κ τα μυαλά στις δικασες!!!
Επικίνδυνο το ποδήλατο μ αυτο το άλμπουμ.
Μου έχει λειψει ο φίλος μου έχω να τον δω 15 χρόνια.
Τέτοιο λαιβ δεν έχουν οι helloween