Αυτοκρατορικό, αιθέριο, υπερβατικό heavy metal:
Με βάση τον καλοκαιρινό καιρό, μπορείς να βάλεις κάτι από τα τρία τελευταία Audrey Horne. Εγγυημένο αποτέλεσμα. Διαφορετικά, μπορείς να βασιστείς και στο ντεμπούτο των Gamma Ray, αλλά… έχε το νου σου στις κατηφόρες. Να κρατάς καλά το τιμόνι, όταν θα πάει στο ομότιτλο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην δοκιμάσεις κάτι σε πιο speed καταστάσεις, τύπου “Thundersteele” ή κάτι από KREATOR. Αν έχεις καιρό να κάνεις ποδήλατο, η επίδρασή τους θα είναι ανεξέλεγκτη για σένα.
Στο 3:33 μπαίνει το καλύτερο και πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό των In Flames. Ενώ οι υπαινιγμοί για κρυφοκοίταγμα μέσα από την κλειδαρότρυπα προς Sieges Even είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι.
Kreator Slayer και αλλα συναφη παιζουν φουλ οταν παω για τρεξιμο. Gamma Ray, Heathen, Megadeth, JP, SOAD επισης. Το ο,τι συχνα μού βγαινει η γλωσσα στο τελος του training ειναι αλλη υποθεση. Δεν βαζω extremιλα επειδη δεν μου αρεσει μουσικα (ελαχιστα τελος παντων) και προτιμω “mid tempo thrash” (αν υπαρχει τετοιο πραγμα).
@Ixnay βαλε painkiller και καλα γκαζια. Δεν εχω γνωρισει ακομη ανθρωπο που να μην του αρεσει καποιο τραγουδι του δισκου.
Τρέξιμο ή ποδήλατο εγώ συνήθως θα ακούσω heavy/power/thrash ή punk, κατά προτίμηση πράγματα που ειναι κάπως γρήγορα μεν, αλλά όχι φουλ bpm για να μπορώ εύκολα να συγχρονισω το ρυθμο μου με αυτόν της μουσικής.Επισης σχεδόν πάντα θα προτιμήσω πράγματα που μου είναι πολύ γνώριμα και αγαπημένα.
Πχ και για να είμαστε on topic αυτα άκουγα νωρίτερα στην ποδηλατοβολτα
Και τελείωμα με αυτό
(ναι, ήταν μεγάλη η βόλτα!)
Μόνο ΤΙΤΑΝΑ Jon Mikl Thor στην γυμναστική ρε γατάκια, να δείτε πως θα φουσκώσετε μέσα σε μια βδομάδα.
Και οπτικό υπερθέαμα για έξτρα κίνητρο:
Λαϊκό προσκύνημα.
Ας σταματησουμε ο,τι κανουμε για τα επομενα 35 λεπτα, για να θυμηθουμε οτι γραφτηκε ιστορια σαν σημερα το 1978.
Είναι φοβερό ότι κάποια στιγμή που άκουγα το λαιβ των heavens gate το αλμπουμ painkiller μου ήρθε στο μυαλό κ τώρα το ανέφερες.
Οκ κατέβηκε. Προσωρινά ομως ποδήλατο κομμένο λόγο σοβαρής τενοντιτιδας ώμου.
Κάθε φορά που το ακούω, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι κάτι εμπνεύστηκαν από εδώ. Δηλαδή, κάνει και λίγο μπαμ.
Αμα μαστορέυεις κανά θερμοσίφωνα καλος ειναι (not)
Παρεμβαίνω ύπουλα να πω πως με αυτή τη λογική το νέο τους άλμπουμ είναι για πιο εντατικό πρόγραμμα άθλησης…!
On topic: