Μετά την χθεσινή πρόκριση μέσα στην Ισπανία αυτής της ομάδας, που για χρόνια προσπαθεί, αξίζει ν’ ακουστούν οι Tankard να τους τραγουδάνε:
@Ixnay να ενα ακομη “Painkiller” για την αθληση σου. Δισκος με τραγουδια διαλεχτα, ολα ενα κι ενα. Ουτε το κενο αναμεσα στα tracks δεν κανεις skip.
Επειδή ο @RiderToUtopia αναφέρθηκε στο αειθαλές “More than A Feeling” και στον συσχετισμό του μ’ ένα καινούργιο Scorpions, να πω ότι νομικώς τον καταγγέλλω, διότι μόνον μία μπάντα εις τούτον τον πλανήτη κατάφερε να βασιστεί σε αυτό το άσμα και να συνθέσει μία τραγουδάρα, η οποία κακώς μπήκε ως bonus track. Και που έχει απίστευτη ρεφρενάρα, τέτοια ώστε είναι more than a feeling. Για του λόγου το αληθές:
Κομμάτι από το EP του Kirk Hammett κάποιων Metallica
edit
πανέμορφο και με ψυχή
edit 2
Επίσης Bob>Greg
Ρε συ αυτό είναι σούπερ ενδιαφέρον! Επίσης επιτέλους μέλος μέταλ μπάντας που αποφασίζει να παίξει σε δικό του πρότζεκτ κάτι όντως διαφορετικό από αυτό που παίζει με την μπάντα του. Μακάρι να πάει έτσι ο δίσκος, με έψησε.
Συμφωνώ απόλυτα
Το A Sanity Deranged ήταν από τις αγαπημένες κυκλοφορίες του 2019 , το φετινό το θεωρώ κατά πολύ κατώτερο (στην ουσία 3 κομμάτια είναι, σαν ep θα μέτραγε) αλλά ρε φίλε…το τελευταίο κομμάτι είναι τεράστιο ΈΠΟΣ!
Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις, για αυτό το άλμπουμ συζητούσα μόλις με @Aldebaran, χαχ.
Αν και πάνω κάτω οι διάρκειες των δίσκων τους είναι όλες εκεί στο μισάωρο, εδώ τα πιο ambient είναι λογικό να το κάνουν να φαντάζει λίγο. Ίδια περίπτωση με το “Wit’s End” του Mizmor φέτος.
Τι θέλω να πω; Πως αν και δεν έχω καταλήξει ακόμα πόσο μου αρέσει το “Never Comes The Storm”, και πόσα έχει να δώσει, έχει κάτι, τουλάχιστον τα 2 τελευταία κομμάτια που είναι συγκλονιστικά (οκ το φινάλε λίγο παραπάνω :P)
Είμαι οπαδός μεγάλος όμως με την πάρτη των κυρίων αυτών, δεν τα βλέπω πολύ ψύχραιμα.
On topic:
Καλύτερα να του δώσω χρόνο ως σύνολο πριν εκφράσω οριστική άποψη αλλά το φινάλε ξεχωρίζει από την πρώτη ακρόαση και σηκώνει όλο το άλμπουμ στις πλάτες του, το έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο!
Ναι, το σηκώνει, πέφτει σαν ταφόπλακα. Με κόλλησες, τελείωσε το demo και το έβαλα και εγώ, χαχα!
Κάνουν τόσα πολλά με τόσο λίγα οι αλήτες.
Ταφόπλακα, όπως το 'πες!