Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Θα κατέβει κ αυτός λοιπόν. Απλά η τενοντίτιδα επιμένει κ θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να επανέλθω :grinning:

3 Likes

Με αφορμή την επικείμενη επιστροφή σου στο δίτροχο και την ορθή αναφορά του @jonkyr, αν όντως ανέβεις σε βουνό, κατά την επιστροφή σου και πάνω στη στιγμή της κατηφόρας, όπου ίσως και να τη δεις “βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι” λόγω της ποδηλατικής έξαψης, σου συνιστώ το παρακάτω άσμα, όπως και τον δίσκο ολόκληρο. Επίσης, καλό και χρήσιμο είναι κατά την κατάβαση, να φωνάζεις πάνω στο ρεφρέν “Eliminatiooooooon”, ώστε σε περίπτωση που απογειωθείς, τουλάχιστον να σ’ έχει ακούσει κάποιος και να τρέξουν να σε βρουν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κανόνισε μετά το θέλουμε σε ιστορία εδώ μέσα. Τα λέγαμε…

13 Likes

:ok_hand:

5 Likes

Πριν πολλά χρόνια όταν έγραφαν ακόμα κομματάρες.

Και τώρα 2 ώρες μετά σε αρκετά διαφορετικό mood

3 Likes

5 Likes

Υπερτραγουδάρα!!!

1 Like
2 Likes

Για εσάς που έχετε μουσικό αυτί, δεν είναι ίδιο με αυτό?

5 Likes

Σκέφτομαι να παω να τους απολαύσω φετος τους τσογλανογερους στη Βαρκελωνη να δω και την πολη (με τα 70s τους εχω τρελη καψουρα)

1 Like

1 ωρα σετλιστ απο

(αφιερωμενη και στο φιλο Κωνσταντινο που εφυγε για αλλου πριν λιγο καιρο,φιλε rip) που σε μερικα χρονια τα μισα λινκ παιζει να ειναι gone away,οπως και εγω… :upside_down_face:

10 Likes

10 Likes
14 Likes
13 Likes

Αγαπημένο το “Μπιφτέκια” των Κράσατορ

4 Likes

Ένας από τους πιο σημαντικούς ελληνικούς metal δίσκους

11 Likes

Κάτι απολύτως ταιριαστό με την μυσταγωγία της εβδομάδας που διανύουμε.

13 Likes

23 χρονια λεει, χαχχαχα…δισκαρα

14 Likes
15 Likes

Σαν δίσκος δεν μου λέει πολλά αλλά αυτό το κομμάτι είναι ανυπέρβλητο. Το ΜΠΑΣΟ, ο όγκος και το σκάσιμο του πρώτου ριφφ, το ρεφρέν στο οποίο κρατιέμαι να μην πετάξω ότι υπάρχει μπροστά μου, η απτή απόγνωση του “restless oblivion forever”. Ένα κομψοτέχνημα.

12 Likes