Τι ακούτε τώρα Vol. 666

@jonkyr @Dr.Feelgood

Money
Hold your ground
Free time

Ήταν χαριτωμένα όταν τα πρωτοακουσα τώρα μ σπάνε τα νεύρα. Ειδικά στο money money money money money θέλω να βάλω το δάχτυλο μου στο αυτί να το στριφογυρισω μέχρι να βρει εγκέφαλο ( quote από Friends).

3 Likes

Τα δυο τελευταια, πιο helloween πεθαινεις. Αν τα ελεγε ο Κισκε και τα επαιζε ο Μιχαλης, θα γινοταν χαμος. Σε παρακαλω πολυ. Τσεκαρε αλυσιδες, φρενα, τακακια καλου-κακου.

3 Likes
3 Likes
5 Likes

Έχουμε πεί ότι είναι δισκάρα?
Μου φαίνεται ο @The_Black_League το είχε πει.

@QuintomScenario, σχετικά κοντά στους King Buffalo.

8 Likes

Οκ τότε ανακηρύσσω το pink bubble go ape ως το 4ο keeper :stuck_out_tongue:

Πάντως ο Λεωνίδας τι σας φταίει το καημένο το ποδηλατακι μου;

6/10 η ταινία 10/10 το σάουντρακ

3 Likes

Για παραδειγματισμό. Θα σε συμβούλευα better…

… or tomorrow it (Leonidas) will be taken.

8 Likes

5 Likes

Το ακουσα γιατι μου το εβγαλε το YouTube ως προτεινομενο τοτε, πριν κατι εβδομαδες.
meh, αρκετα υπνος :stuck_out_tongue: δε μου ειπε τιποτα

Μετά το insanity and genius…είπα να ακούσω αυτό

10 Likes

Εξαιρετικό live, γέμισε το Fuzz.

Αλλά κάτι λιγότερο από 75 λεπτά.

4 Likes

Ναι ρε γαμωτο, 70 λεπτά… αλλά είχε όντως πάρα πολύ κόσμο. Δυστυχώς όμως ο αντικαπνιστικος πήγε περίπατο. Τεσπα ωραία ήταν αν και λίγο χαμηλά η φωνή στην αρχή

2 Likes

Έχει πάει εδώ και μήνες, επιστρέψαμε στην καραγιδίλα μας. Η διαφορά με το εξωτερικό είναι χαώδης και προσεγγίζει τη διαφορά που έχουμε στη συμπεριφορά μας ως κοινωνία στα άτομα με αναπηρία, που στο εξωτερικό έχουν πρόσβαση σχεδόν παντού.

9 Likes

Επικό ξεθαμα, αυτό τον πάρα πολύ ωραίο δίσκο πρεπει να είχα να τον ακούσω πάνω από δεκαετία :upside_down_face: θυμάμαι όταν είχε κύκλοφορησει τον είχα ψιλολιωσει

12 Likes

4 Likes
1 Like

Ο Ουάρντα μόλις διάβασα προτάθηκε στον Ολυμπιακό :joy:

Ναι ok άσχετο, πάμε στη μουσική :headphones:

Λίγο christian metal που ακούω τώρα. Όχι δεν είναι η μπάντα στην οποία θα παίξει guest :guitar: σε ένα τραγούδι ο Richie Faulkner, θα σας την αποκαλύψω εν καιρώ ποια είναι.

1 Like

Ώρα για ένα διάλειμμα από Audrey Horne και Hällas.

Νεράκι κατεβαίνει και αυτό.

6 Likes

Τελικά, οι Testament μπορεί να λοξοκοίταξαν προς Metallica και σε σημεία ν’ ακούστηκαν καλύτεροι και από τους Metallica (ναι, ξέρω, είμαι υπερβολικός, το δέχομαι), αλλά τελικά, μάλλον, ουκ ολίγοι της Αμερικάνικης σκηνής επηρεάστηκαν από δαύτους. Μάλιστα, η αρχή του παρόντος άσματος, όπως και το βασικό riffing πιθανόν να αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση στον Jeff Waters για να συνθέσει το πανέξυπνα διασκεδαστικό και χορευτικό thrashy “Knight Jumps Queen”. Αλλά, ούτως ή άλλως, και ο Dane υπήρξε μεγάλος τους οπαδούς και πλέον, είμαι μάλλον βέβαιος ότι το “Low” από το τελευταίο Sanctuary χρωστάει πάρα πολλά αρχικά στον τίτλο του δίσκο “Low” και κατά δεύτερον, στη μουσική περιφέρεια του παιδιού του “Trail of Tears”.

14 Likes