Εάν και έχω πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τους Diary of Dreams άκου τα Freak Perfume και Panic Manifesto ep για αρχή μήπως είναι εκεί αυτά που ψάχνεις.
Πχ She and her Darkness και Panik? αγαπημένα για μενα
Εάν και έχω πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τους Diary of Dreams άκου τα Freak Perfume και Panic Manifesto ep για αρχή μήπως είναι εκεί αυτά που ψάχνεις.
Πχ She and her Darkness και Panik? αγαπημένα για μενα
OK σύμφωνα με εξώφυλλο κ ημερομηνία κυκλοφορίας το freak perfume είναι.
Θενξ!
Θα μπορούσα να ξεκινήσω λέγοντας ότι εδώ έχουμε ένα obscure αριστούργημα του USPM, όμως στο Ra Pariah δεν αξίζει να κριθεί με την επιείκια που συνήθως επιφυλλάσσουμε στις “ερασιτεχνικές”, αυτοχρηματοδοτούμενες προσπάθειες που δεν έχουν πισω τους κάποια εταιρεία. Ο συγκεκριμένος δίσκος στέκεται ισοϋψής με λίγο - πολύ οτιδήποτε κυκλοφόρησε τότε στο πεδίο αυτό.
Οι Apollo Ra διέθεταν όλα τα εχέγγυα να μεγαλουργήσουν: είχαν το ατομικό και συλλογικό ταλέντο, τα τραγούδια, τον “αέρα” ενός πεπειραμένου σχήματος στις ηχογραφήσεις κι όχι πρωτάρηδων, το μόνο που δεν είχαν ήταν οι ευνοϊκές συγκυρίες, κάτι που αρκούσε δυστυχώς για να μείνουν στην αφάνεια.
Φοβερή μπαντάρα αλλά πάντα όταν ακούω το όνομα μου έρχεται στο μυαλό το τραγούδι της διαφήμισης carnation…
Κι εγω για λίγο ενιωσα σαν να με τρολαρουν οταν μου ειπαν “βαλε να ακουσεις ρε μλκ”.
Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι και τώρα τραγουδάω μόνος μου “οι Γκλούτον θέλουνε να αρπάξουνε τη Λόλα μα ένα καλαμάκι τούς τα αλλάζει όλα”, θενκς