Aν εννοείς αυτό, τότε ισχύει
edit: Αν είναι να ακούσεις Testament, γιατί δεν ακούς τον μόνο τους δίσκο που αξίζει;
Άκουσα τους 3 πρώτους και τσουτσούριασα, μου ταίριαξαν απολύτως. Τώρα, τους έβαλα να τους ακούσω όλους με τη σειρά. Μέχρι ώρας ξεχώρισα το The Ballad, έλιωσε την καρδούλα μου…
Λοιπόν, επειδή σήμερα, 14 Ιουνίου, είναι η “ιστορική”, μαγική επέτειος της κατάκτησης του πρώτου Ευρωμπάσκετ από την Ελλάδα, η επιλογή είναι η προφανής:
και ειδικότερα το “τιρινινι” που προκαλεί για πολλοστή φορά ανατριχίλες από τις πρώτες νότες του
…του θανάτου του Τεράστιου και της συναυλίας των Rage Against The Machine στο θέατρο Πέτρας, επίσης!
@g0dslayer: Για να πας με τα φτερά σου αύριο στην προβολή. This one’s for you g0dslayer!
@Dr.Feelgood και @Hunter1978, το νου σας… Your egos are writing cheques, your bodies can’t cash!
Να πούμε, επίσης, και άλλα δύο πράματα μουσικής ιστορίας. Αν δεν κάνω λάθος, στο soundtrack του “Iron Eagle II” υπάρχει κι ένα τραγούδι του Dio, ενώ το “Gimme Some Lovin’” το έχει διασκευάσει και ο Σαββόπουλος.
Ακούω και πάλι τον μάλλον πιο πολυακουσμένο μου δίσκο. Δεν χρειάζονται λόγια, νομίζω.
στο Iron Eagle I είναι το τραγούδι του Dio, Hide in the Rainbow
Άντε να τελειώσουν την περιοδεία για το πολύ καλό obsidian (2 και πλέον χρονιά μετά την κυκλοφορία του…) για μπουν σε κανένα στούντιο