Στο Errors Of My Way, δεν κρατήθηκα κι άνοιξα μπουκάλι:
Η Κυρια ετουτη με τις μουσικες τις αποτελει,σχεδον,καθημερινο μου ακουσμα,μεσα σε καποια ωρα της ημερας που θελω να ξανανιωσω και να θυμηθω οτι ειμαι just a simple man.
Παρε αλλη μια καρδια ωρε
Πραγματι κι εγω ειδικα τα visit - mask and mirror - book of secrets τα ακουω αρκετα συχνα. Ειναι φοβερη η McKennitt!
Έλεος. Γαμηθήκατε. Το βαλα κι εγώ.
Θυμήθηκα και θρυλική τηλεοπτική της εμφάνιση σε σόου Βλάση Μπονάτσου
Υπαρχει καπου ανεβασμενο? Ακουγεται πολυ ενδιαφερον
Δεν το χω ψάξει, αλλά μου φαίνεται χλωμό να υπάρχει. Άσε που είναι μια πολύ μακρινή ανάμνηση σε φάση, μπας και είναι όνειρο, αλλά δε μπορεί να κάνω τόσο λάθος. Το βλεπα στην τηλεόραση θυμάμαι, στα Άλλα Κόλπα ( ; ) και λογικά θα χε έρθει για λάηβ και τη φώναξαν στούντιο για κανα δυο τραγούδια.
Πάω να κάνω το Santiago ringtone τώρα. Γαμηθήκατε.
Περιμένω να βγει την Παρασκευή, και το 7.5/8 του JTN με κάνει να ανυπομονώ γιατί σημαίνει πως είναι 9+
Ον τόπι (είδα στο insta πως έφυγε ο co-founder και κιθαρίστας τους, και απ’ότι διαβάζω κάτι παίχτηκε και είναι στα δικαστήρια)
Στο Errors ανοίγει μόνο του το μπουκάλι, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ.
Μένουμε 70ς, με ένα αριστούργημα του folk prog:
Πόσα χρόνια για την σύνταξη ακόμα ρε γμτ
Τα είδα τα του @JTN με ένα άκουσμα δεν ξέρω αλλα νομίζω έχει πέσει αρκετά μεσα (να μου πεις είναι και θέμα αντίληψης και κατά πόσο φαν είσαι,εγώ απλά τους γουστάρω άλλοτε περισσότερο,άλλοτε λιγότερο,αλλά όχι die hard… παρόλα αυτά παρακολουθώ με ενδιαφέρον την δισκογραφία τους και εμπλουτίζουν ευχαρίστως τις λίστες μου )
Σαν συμπέρασμα με ένα άκουσμα,θα πω ότι θέλει ακούσματα…για μένα αυτό είναι καλό …μόλις πριν είδα και τα του @QuintomScenario ,συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό,τελείωσε και θα ήθελα και άλλο .
Καταλαβαίνω πάντως τον die hard φίλο μιας μπάντας,οπότε κουράγιο ως την Παρασκευή (ή και όχι…)