Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Speaking of Power Metal…Άπλα αριστούργημα! Κρίμα που έκανε καριέρα ο κάθε τσαρλατάνος και όχι οι συγκεκριμένοι.

Tην έκδοση της Cult Metal Classic δεν την έχω ακούσει, έχω μείνει στο αρχικό Bootleg που είχε διαρρέυσει, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου;

12 Likes
12 Likes

Η μπάντα που είχε όλες τις προοπτικές. Ο δίσκος που έχτισε ελπίδες. Η συνέχεια που θα ωρίμαζε τη φωνή του για να κάνει ακόμη φοβερότερα ανοίγματα και να μη σφετερίζεται την “εικόνα” ενός ακόμα κλώνου. Τελικά, το doom σκότωσε το US (ούτε κατά διάνοια βεβαίως βεβαίως, αλλά μια φορά οι ίδιοι τα παράτησαν όλα below).

6 Likes

2 Likes
2 Likes

Ώρα για καλτίλες, επικό blast from the past.

9 Likes
6 Likes

Πριν από 33 χρόνια λοιπόν (και μια εβδομάδα!) οι Fates Warning έχοντας πραγματοποιήσει μια κομβικής σημασίας αλλαγή στη σύνθεση τους με τον Mark Zonder πλέον στις τάξεις τους, αποφάσισαν να δουν τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά και να μην αφεθούν απλά στα χέρια της Μοίρας καταλήγοντας αργότερα να κυνηγάνε τον Χρόνο, έχοντας καταντήσει μέρος του συστήματος!
Με το Perfect Symmetry έκαναν την θριαμβευτική τους είσοδο στην αρένα του prog και δεν έμεινε κάτι άλλο να πω εκτός από το ότι έχω το συγκεκριμένο δίσκο πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου όχι μόνο μεταξύ της δισκογραφίας των εν λόγω, αλλά και γενικά!

10 Likes

15 χρονια σημερα απο το παρα πολυ δυνατο Silent Waters

10 Likes
4 Likes
1 Like
9 Likes
7 Likes

image

3 Likes

Παίζεις ύπουλα εσύ, αλλά για πες.

On topic:

2 Likes

Ελα οκ νταξ δεν έγινε κ τιποτα μονο το KOTSKPII ή αλλιως το καλύτερο αλμπουμ των helloween έχει σημερα επετειο μην σπρωχνεστε

8 Likes
2 Likes
13 Likes
9 Likes

Blast from the past.

3 Likes