Ναι σε ολα (εκτος απο τα κλαπατσιμπανα, καπου παει το μυαλο μου) και “δυστυχως” την πατησα οπως εσυ. Μολις τελειωσε η ακροαση, τι δισκος.
Πω ρε πστ, ακομα μια γεφυρα κι ενα Break υπερεπος.
Μια φορα το ακουσα και μου εχει κολλησει ολο στο μυαλο
Το σερί κυκλοφοριών νέων δίσκων από (όλα σχεδόν) τα μεγαλύτερα ονόματα της metal σκηνής εκείνο το μυθικό δίμηνο του 1990 συνεχίστηκε με μια από τις πιο εντυπωσιακές κορυφές του - όχι μόνο εκείνης της περιόδου ή της χρονιάς, διαχρονικά!
Στο Rust in Peace ο Mustaine βρίσκει την, εκ του αποτελέσματος κρινόμενη, κορυφαία σύνθεση των Megadeth και μεγαλουργεί, με κλασικές κομματάρες “πακεταρισμένες” σε ένα εντελώς Megadeth συνομωσιολογικό εξώφυλλο από τον Ed Repka!
32 χρόνια πριν και η έξαψη όταν το ακούμε παραμένει αναλλοίωτη!
Χθες ειχε γενεθλια (34) η δισκαρα.
Μιας και ηδη το ακουσα, ανεβαζω λιγο στροφες και σημερα γιορταζει τα 35 τουτο.
Φρεσκαδουρα για συνεχεια, ενας πολυμορφικος δισκος που εχει δεν-ξερω-ποσες επιρροες και τραβα-βρες-ποσα στιλ μουσικης μεσα του.
Εκλεισε χθες τα 12 χρονια, νεουδι δλδ.
Party Time …
να εδω,ακουμε τον μαστρο Peavy και την ανα τα χρονια παρεα του(παιχτουρες ολοι) ,μερικα σκορπια που δεν εχω βαρεθει ή που ειχαν καιρο να ακουστουν(πλην του τελευταιου)
Βγαίνει και ΕΡ σύντομα από τη μορφάρα.
Να θυμίσω αυτό το post μου
και να ποστάρω αυτό το κομμάτι, ένας άψογος αχταρμάς από κάθε genre που υπάρχει , 3.30 λεπτά δεν ξέρεις τι ακούς