Το Spotify στην Ελλάδα

Ακούω spotify το τζαμπέ απο mozilla στο πισι και βλέπω οτι δεν έχει τα πάντα. Αν σε συνδρομή θα βρίσκω τα πάντα; ας πουμε παραδειγμα manowar βλέπω εχει κενά στην δισκογραφία τους. Δεν το ψήνω καθολου να ξαναγυρησω σε mp3

Οι manowar δεν έχουν όλη τη δισκογραφία τους

Manowar έχουν κενά. Θυμάμαι να μην βρίσκω τελευταία και από άλλη μια μπάντα τελευταία, που έβρισκες κομμάτια της μόνο σε λίστες από χρήστες όχι επίσημα άλμπουμ. Αλλά γενικά το premium έχει το 99% όσων θα ψάξεις.

Θεωρώ ότι έχει πολλές ελλείψεις, σίγουρα δε θα βρεις το 99% όσων ψάξεις. Ανάλογα και τι ψάχνεις βέβαια…

Με έχει βολεψει πάρα πολύ. Στην αρχή μου φαινόταν βουνό το να φτιάξω τις δικές μου λίστες αλλά πλέον είμαι πολύ χαρούμενος πού έχω συγκεντρωμένο τό υλικό της αρεσκείας μου και μπορώ να ακούω μουσική χωρίς να κάνω skip. Ακούγοντας τίς λίστες που έχω φτιάξει εγώ, εννοώ. Προσωπικά, μια χαρά ενημερωμένο το βρίσκω σαν πλατφόρμα. Τώρα, ok, αν έχει το 96% καί όχι το όλον της ανθρώπινης δισκογραφίας, ε, φαντάζομαι μπορώ να το κουβαλήσω σαν βάρος. Χαρη στο Spotify άρχισα να ακούω ξανά μουσική με προσοχή και προσήλωση. Γνώρισα μπάντες καί σχήματα πού αγνοούσα καί ασχολήθηκα περισσότερο με είδη πού γνώριζα επιδερμικά. Win win η φάση, σε κάθε περίπτωση.

6 Likes

Στο homepage να πατάς αυτό κάθε βδομάδα.

image

Βρίσκεις πάρα πολλά διαμάντια που πέφτουν 100% σε αυτά που σου αρέσουν.

4 Likes

μια απο τα ιδια. Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να αδειάζω σκληρούς με τα χιλιάδες mp3 που έχω αφού εκτός απο 2-3 περιπτώσεις, βρίσκω σχεδόν τα πάντα

3 Likes

Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση ξεφνικα για οποιοδήποτε λογο ενας καλλιτέχνης, οπως πρόσφατα ο Neil Young, να αποσύρει ολη τη δισκογραφία του. Με το Spotify νοικιαζεις μουσική, δεν την εχεις ποτέ.

4 Likes

O μπάρμπα Νηλ δε νομίζω ότι είχε ποτέ όλη τη δισκογραφία του στο Spotify.

Ε , τώρα μετά τους περσινους τσακωμούς δεν εχει τίποτα. Αλλο παραδειγμα ειναι και οι warlord που για αρκετους μήνες ειχαν εξαφανιστεί.

Τοσο οτι ναναι οσο το Primavera :joy:

7 Likes

6 Likes

Πλάκα έχει

4 Likes

Μεσαια μερα ολα τα λεφτα, πουτανα ολα μετα απο Gojira και Metallica, και επικο χαλαρωμα με Delerium. Τελευταια μερα η καλυτερη με εντελως ξεμπαρκους τους Blind Guardian.

Τωρα γιατι εβαλε το Spotify τους Iron Maiden στην πρωτη μερα και μαλιστα τοσο ψηλα, δεν το ξερω.
Ισως διαλειμμα για υπνακο για οποιον το χρειαζεται?

4 Likes

Περηφανο all time.

4 Likes

6 Likes

5 Likes


Δεν ξερω τι σκεφτοταν ο διοργανωτης οταν εβαζε τους Sweet στη δευτερη ημερα και τους SOAD τοσο χαμηλα στο billing.

3 Likes

5 Likes

6 Likes