Δεν σε επιασα, αλλα εγω ουτε μια φορα δεν το ακουσα. Στη μοναδικη συναυλια που τους ειδα, στο Ο2 της Πραγας, δεν το επαιξαν καν σε ολη την περιοδεια.
Btw, το Spiders εσκασε στο ινστα μου το πρωι και αποφασισα να βαλω τον δισκο
Μια από τα ίδια. Και ερχόμουν να το ποστάρω.
Ρε σου έβαλε predator στο τηλέφωνο?
ελπίζω να εννοείς τον Apex, το εύκολο κρέας, αλλά δεν παίρνω και όρκο
Απο τους δισκους που όσο περνούν τα χρόνια και του δίνεις περισσότερες ευκαιριες τόσο καταλαβαίνεις πόσο λάθος έκανες κάποτε…
Δισκαρα το BIN, το ειχα λιωσει απειρα οταν βγηκε.
Δεν σκιππαρω ουτε ενα τραγουδι οταν το ακουω.
Και τα B-sides, οπως παντα εκεινα τα χρονια, εξαιρετικα.
Συμφωνώ απόλυτα. Το χα αγοράσει από έναν τύπο στη σχολή που έβαζε τραπεζάκι και πουλούσε αντιγραμμένα cd-r, τα οποία είχε φτιάξει “κανονικά” με -άλλοτε ποιοτική άλλοτε χάλια- κόπια του εξωφύλλου και τα πουλούσε προς 5€ (αντιλαμβάνομαι πως αν είναι κανένας μικρότερος εδώ μέσα, όλα αυτά δε θα του βγάζουν κανένα απολύτως νόημα) και το χα ακούσει μυριάδες φορές.
Καποτε ενας φιλος ειχε αγορασει αντιγραμμενο και οταν το εβαλε να παιξει ακουσε ηχoγραφημενο “Yo yo, σου πηρα πεντε ευρώ” και τιποτα αλλο μεσα στο cd. Απ’ οτι εχω ακουσει δεν ηταν ο μοναδικος παθων αυτής της περιεργης φαρσας των 00s
On topic
Χεχε, δε μου χε τύχει, αλλά υποθέτω πως είναι πιθανό αν αγόραζες στο δρόμο από ράντομ πωλητές. Ο συγκεκριμένος που αγόραζα ήταν καθημερινά στο πανεπιστήμιο, κάπου το κανε με “επαγγελματισμό” δηλαδή
Θα μπορουσε να παει και στις νεες κυκλοφορίες καθοτι ουτε μιας εβδομάδας,
Counterparts - A eulogy for those still here