Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Φοβερη δισκαρα. Ενας απο τους λογους που γουσταρω το Spotify, ειναι οτι βαζω στο αυτοκινητο να παιξει δισκος που επιλεγω, και οταν τελειωσει ο δισκος ξεκιναει να παιζει related πραγματακια. Ετσι ανακαλυψα το Banefyre των CBP και το εχω λιωσει.

Αυτο το τραγουδι το λατρευω.

4 Likes

Καλούτσικο και αυτό, διότι την απόδοση της Φλώρας δεν την αγγίζει καμία. Είναι λες και το τραγούδι γράφτηκε για να το τραγουδήσει η Φλώρα. Τα πάντα όλα.

3 Likes

Πριν από 23 χρόνια (και κάτι μέρες!) οι Voivod κυκλοφόρησαν το Nothingface και εξέπληξαν για άλλη μια φορά θετικά την metal κοινότητα - όσους ήταν σε θέση να τους παρακολουθήσουν τουλάχιστον, γιατί αυτοί εδω οι Καναδοί είχαν ήδη ξεφύγει παρασάγγας από το πρώιμο ύφος τους!
Όσο κι αν συνιστά αδικία μέσα από έναν τέτοιο δίσκο να επικεντρωνόμαστε σε μια διασκευή, είναι επιβεβλημένο να εξάρουμε την τόλμη και την ικανότητα των Voivod να επιλέξουν και να φέρουν στα μέτρα τους ένα από τα πλέον εμβληματικά κομμάτια των Pink Floyd!
Τεράστια δισκάρα, μνημείο, κλπ κλπ!

8 Likes

Καλημέρα :slightly_smiling_face:
Ναι με τα μπούνια Φλώρα γενικά και εγώ,στο ever dream παντως εκείνης της end of an era στο συγκεκριμένο λάιβ,υπάρχει ένας ιδιαίτερος ηλεκτρισμός σε συνδιασμό με πιθανόν ανεκπλήρωτους πόθους …:slightly_smiling_face:

1 Like
4 Likes

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΙΩΣΕΩΣ: Λοιπόν, παιδάκια, σηκωνόμαστε όλοι όρθιοι, έχουμε τα χέρια σε ανάταση, αφήνουμε το πρόσωπό μας και το χαμόγελό μας να πάρουν την απαραίτητη έκφραση και αρχίζουμε εν πρώτοις να στριφογυρνάμε γύρω από τον εαυτό μας κι έπειτα να πηγαίνουμε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, κάνοντας κύκλο και από το μπαλκόνι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω υπερβολικού οπαδισμού, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει τις μπαλκονόπορτες και από τα δύο δωμάτια και δε θα πέσετε πάνω στις τζαμαρίες τους σαν μπετονοκέφαλοι.

6 Likes

Τι αιώνια κομματάρα;

7 Likes

Ναι ρε τιτάνα :heart:

Εγώ είμαι εδώ καθώς ετοιμάζομαι για προβολή νέου Halloween:

2 Likes

image

Εν αναμονή του μεθαυριανού λάιβ, μήπως κ μου συγχωρήσω το ότι τους έχασα το 2004 ( για λόγους που ουτε που θυμαμαι πια) κ από τότε δεν ήρθαν ξανά…

5 Likes

image

ΑΡΡΩΣΤΙΑ

3 Likes

Πρέπει να δουλέψω, αλλά δεν μπορώ. Ο Midnight στοιχειώνει το γραφείο μέσα από τα ακουστικά μου και κιθαριστικές ξυραφιές έρπονται στο πέρασμά του “Down, down to your knees, Bow before her majesty”.

Σαν σήμερα το 1986.

20 Likes
1 Like

4 Likes

:ok_hand:

5 Likes

20 Likes

Forceed - Ivory Marsh

Μόνο soundcould το βρήκα ολόκληρο…
Επανακυκλοφορεί απο Hummus records σύντομα

3 Likes

Αγόρασα αυτόν τον δίσκο όταν κυκλοφόρησε, θυμάμαι πολύ καλά και με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν από τη στιγμή που έφτασα σπίτι έως την ώρα που τελείωσε να παίζει.

Η άγνοια του τι να περιμένω από ένα τέτοιο live διπλό βινύλιο, η εισαγωγή του Metal Heart, ο Udo να σε αρπάζει από το λαιμό χωρίς να μιλάει καν στον κόσμο, η απόκοσμη κραυγή στο Fast as a Shark. Η ισοπέδωση. Οι κιθάρες. Ένα μουσικό διαμάντι.

Σαν σήμερα το 1990.

16 Likes

Καλησπέρα είπαμε; (ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!)

5 Likes

GEVURAH - Gehinnom

7 Likes

Διασκεδαστικο.

5 Likes