Αυτό το κομμάτι θα μου θυμίζει ένα από τα πιο όμορφα λάιβ αυτού του μήνα. Έχοντας χάσει την επαφή με τις νεότερες κυκλοφορίες της Sylvaine, όταν το άκουσα αυτό, θυμήθηκα παλιότερες εποχές, λίγο πιο όμορφες. Είχε βγει το '16
Ψάρωσα απίστευτα, με ένα γρήγορο σκρολλάρισμα ήμουν σίγουρος πως πόσταρες το Ten Commandments! Τούτο εδώ δεν το γνωρίζω.
Αυτό σε λίγες εβδομάδες, σε διπλανό τόπικ!
Τούτο εδώ το κτήνος (για το οποίο εύκολα με κόβω να γράφω κανά σεντόνι στα τέλη της χρονιάς) είναι από το alter ego των Drawn and Quartered.
Τους πήρε καμιά τριανταετία να βγάλουν το official ντεμπούτο, αλλά άξιζε τον κόπο!
Και μετά
Δισκαρες και τα δύο
Ανοιξαμε μπυρα σταματησαμε τους cruachan (δειτε αντιστοιχο τοπικ) μπηκαμε στο ινσταγκραμ συνδεθηκαμε με music capsule ( https://instagram.com/music___capsule?igshid=ODM2MWFjZDg= ) κ ξεσκονιζουμε το 1980
Η δική μας, Nuclear Winter Records είχε βγάλει ένα 7" κάποια στιγμή.
Μια χαρα Οσο θα χρειαστω για να αποκρυπτογραφησω το ονομα της μπαντας. Αυτο ειναι καποιος ειδος challenge ή πιστας;
πλακα κανω, μην αρχισετε
Plague Bearer
Ετσι, για τα πρακτικά
Όποιος ακούει το The reaper και δεν του σηκώνεται η τρίχα, είναι αναίσθητος (για να το θέσω ευγενικά).
Αυτό και το the queen ΟΙ κορυφές μέχρις στιγμής
Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ, τόσο ξέγνοιαστη, τόσο ελεύθερη.