Τι ακούτε τώρα Vol. 666

I feel u :wink:
BTW… Χθες άκουσα ένα νέο cover του Numb από LP. Εντελώς διαφορετικό στυλ, εννοείται σαν το original δεν έχει… Παρόλα αυτά, την ακούω την τύπισσα (Meg Myers ) όταν είμαι σε φάση να ακούσω το είδος της μουσικής που κάνει…Κ χθες κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, που έχει μέσα κ το συγκεκριμένο cover… Οπότε στο παραθέτω incase you’re interested NUMB - YouTube

Καλημέρα κ χρόνια πολλά! :slightly_smiling_face:

1 Like

12 Likes

Σε συγγενές πλαίσιο με Villagers (κ την λατρεμένη Ήπειρο) κ τουτο εδω το ιδιαίτερο αλμπουμακι των αγαπημενων Aherusia

Aherusia - Nostos ~ An Answer (?)

Εντάξει, ολα αυτα μοιάζει να ταιριάζουν στη μέρα, αλλά εγω θα πω οτι επέστρεψε επιτέλους η μπανταρα των Cruachan μετα απο μια πενταετια κ ξυπνησαν τα φολκ ένστικτά μας :grinning:

9 Likes
10 Likes

εναλλάξ με νέο ΜΞ

3 Likes

Χωριάτικη σαλάτα, βλέπω!

(ας με συγχωρέσει το φόρουμ για τα inside jokes)

1 Like

:joy:

Μπα, τα δικα μου είναι πιο πολυ σε φαση κλέφτικο…

Την χωριατικη να την κρατησεις για τους δικούς σου, που θα τα πουμε σε μερικες εβδομάδες κ για αυτους στο παραδιπλα τοπικ :stuck_out_tongue:

1 Like

Σιγά μην φτάσουν οι δικοί μου σε 5αδες…

Σε νιώθω, μια απο τα ίδια…

Δεν έχω ακούσει πολλά από Noctos, οπότε θενξ για την πρόταση… Ευκαιρία να ακούσω το συγκεκριμένο άλμπουμ μιας κ είναι σε παρόμοιο μουντ… Όχι μόνο λόγω της ημέρας. :smile:

1 Like
5 Likes
1 Like

Maybe one day I’ll be an honest man… ωπ, λάθος στίχοι.

6 Likes

Διάλειμμα από τους Linkin Park. Goodbye Gemini.

Μα, τον διάολό μου μέσα, τι γυναίκα. Από το '11 είμαι κολλημένη μαζί της.

11 Likes
7 Likes
5 Likes

Μακαρι να αλλαζαν λιγο παραπανω τον ηχο τους γιατι αν εξαιρεσουμε αυτο και το τελευταιο του δισκου ειναι σαν να ακουω συνεχεια το ιδιο πραγμα

1 Like
3 Likes

Ήμουν λύκειο όταν έσκασε ο καλύτερος δίσκος του thrash. Αξεπέραστο, no fillers

23 Likes

Ναι, ούτε εμένα με ενθουσιάζει μεχρι τώρα. :neutral_face: