Τι ακούτε τώρα Vol. 666

1988

Τι γυναικαρα η Κιμ. Τι τραγούδι. Τι παιδικες αναμνήσεις.

Αν…καποιος…χρειάζεται τραγούδι εισοδου στον γαμο του οριστε μια προταση.

Σ αγαπαω Κιμ.

Εδιτ: μετα απο τοσα χρονια σημερα κατάλαβα οτι το τραγουδι δεν μιλαει για αντρα/γκομενο αλλα για παιδι :kissing_heart:

5 Likes

Αλλαγη θεματος

Φρεσκοτατο.

1 Like
3 Likes

3 Likes

Για να δούμε.

4 Likes

Μιας και αυριο φεύγει αναμονη 20 χρονων

5 Likes

Ωραία διασκευή

3 Likes

4 Likes

8 Likes

όταν μετά απο πολλά χρόνια βρίσκεις πάρα πολύ χρόνο ελεύθερο για να ακούσεις όλα αυτά που δεν άκουγες όλα αυτά τα χρόνια…

τι γίνεται εδω

17 Likes

1988 it is:

7 Likes

Σε ζηλευω παρα πολυ αν μολις ανακαλυψες την μαγεια του Nighttime Birds, και ακομα περισσοτερο αν ανακαλυψες γενικα την μαγεια των Gathering…

4 Likes
4 Likes

10άρι άνετο.

Όχι γενικά λίγα πράγματα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά μαζί τους. Η αρχη τους δεν μου άρεσε ποτέ, αλλα απο εδω και για 4 ακόμη δίσκους βλέπω απίστευτες μελωδίες που στην παρούσα φάση είναι κάτι που ψάχνω σαν άκουσμα.
Δεν με χαλάει η πιο pop κατεύθυνση που πήραν αργότερα, ίσα ισα πιστεύω τους πήγε πολύ.

Μετά την αλλαγή στα φωνητικά, οτι εχω ακούσει δεν μου άρεσε.

5 Likes
6 Likes

Τα δυο πρωτα αλμπουμ ειναι οριακα εως και τραγικα αθλια κατ’εμε.

Επιγραμματικα και επειδη βαριεμαι να γραφω λογια:

Mandylion 8/10
Nighttime Birds 9/10
How To Measure A Planet? 10/10
if_then_else 10/10
Souvenirs 11/10
Home 9/10

Προσωπικα την λατρευω την Silje και την φωνη της, και βρισκω τους δυο δισκους μαζι της πολυ αξιολογους. Απλα η Anneke εχει ιδιαιτερη χροια και δε θα μπορουσε να αντικατασταθει απο καμια.

3 Likes

Πριν από 39 χρόνια τέτοιες μέρες, κυκλοφορούσε το τρίτο LP των Twisted Sister (με ένα…εύγλωττο εξώφυλλο), το οποίο γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, και συνοδεύτηκε από τα γνωστά χιουμοριστικά βίντεο που άφησαν εποχή!
Όποιος όμως δεν σταθεί εκεί, θα ανακαλύψει έναν σπουδαίο δίσκο που εκτείνεται πέραν του ύφους αυτών των δύο τραγουδιών.

15 Likes

16 Likes

Don’t let me down

3 Likes

You Must Burn! In Hell

9 Likes