Τι ακούτε τώρα Vol. 666

είμαι στα πρώτα 3 κομμάτια του δίσκου και αν και είναι κάτι εντελώς έξω απο τα γούστα μου, μιλάμε για τρελό έπος!

μεγάλη μπάλα

8 Likes

Οταν φτασεις στο ομωνυμο θα ξαναγραψεις

2 Likes
1 Like
1 Like
8 Likes

Τι υπερταγουδαρα των 8 πλανητών ρε πστ

1 Like

Παιζει το the sweet wine να το εχω ακουσει πανω απο 30 φορες ,απο τη περασμενη Παρασκευη
Ολος ο δισκος ειναι ενα ΕΠΟΣ
Και για μενα ο Daniel εχει δωσει την ερμηνεια της χρονιας σε ολο το δισκο

1 Like
3 Likes

Εκτός από την επέτειο των 35 χρόνων από την κυκλοφορία του, το No Place for Disgrace ταιριάζει και στην εκλογική περίσταση που διανύουμε - ή έτσι θα 'πρεπε, τέλος πάντων!

10 Likes

“In what will survive me
I am in harmony
with my annihilation.”

8 Likes

Μην ανησυχείς, θα πάρει τη θέση του!

2 Likes
4 Likes
1 Like
1 Like

Μιλώντας για το “Disintegration” των The Cure, να αναφέρω εδώ, πως ο τραγουδιστής των Τελευταίος Πειρασμός εκ της Θεσσαλονίκης του κάποτε έχει δύο μεγάλες αγάπες: τους Fates και τους The Cure, που για τους συγκεκριμένους δύο δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα της χαράς του ήρθε πέρσι, όταν και ο Ray στη σόλο εμφάνισή του στο Prog Power Festival διασκεύασε το “Fascination Street”.

Υ.Γ. Βέβαια, είναι και ο ίδιος, που ακόμα νομίζει ότι ακούει το μπάσο στο “Justice…”, αλλά εντάξει, θα βάλει μυαλό.

5 Likes

Θυμάμαι όταν βγήκε το Superholic.
Γνωστός συντάκτης της ημεδαπής έγραψε κάτι πολύ δηκτικό με αφορμή την διασκευή.
O tempora O mores - latin fits all sizes

image

5 Likes
5 Likes

η AI (affected intelligence) εκανε το θαυμα της παλι σττο Ελλαδα free beta εκδοση ανοιχτου κωδικα …3 παρα πηγε…ναι καθομαι αυριο,εχω αρπαξει ενα κρυωμα ,40% βηχας “παραγωγικος” και τα υπολοιπα λιγο μπουκωμα απο εδω λιγο πονοκεφαλο απο εκει,κατι και οι αλλεργιες παρα περα…οχι δεν σχολιαζω τα εκλογικα αποτελεσματα ,στα αληθεια την αρπαξα ,οποια ομοιοτητα με τα ελαφρα συμπτωματα(αυτα που εχω σε σχεση με αυτα που περναμε τα τελευταια χρονια ολοι λιγο πολυ) που προκαλει η αυτοκρατορια του παραφρωνα και των αυλικων ειναι τυχαια… :performing_arts:

10 Likes
9 Likes