Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Summary

Sabbaticult | Sabbat

2 Likes
3 Likes

Τα 52 έτη συμπλήρωσε προχθές το Living in the Past, η συλλογή best of με ολίγη από live συν κάποια κομμάτια που δεν είχαν εμφανιστεί μόνο σαν b’ sides!
Μια κυκλοφορία που προέκυψε από την ανάγκη να γεφυρωθεί το διαφαινόμενο μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των “Thick as a Brick” και του “A Passion Play” (μεγάλο για τα δεδομένα των 70s, στην ουσία μιλάμε για 16 μόλις μήνες!) μιας και οι Jethro Tull είχαν επιστρέψει με (σχεδόν) άδεια χέρια από τα sessions στο Château d’Hérouville! Από την άλλη, είναι ενδεικτικό της δημιουργικότητας τους σε τέσσερα μόλις χρόνια δισκογραφικής παρουσίας ο όγκος και η ποιότητα του υλικού που περιλαμβάνεται εδώ !

6 Likes
11 Likes

:heart_eyes:

8 Likes

2 Likes

1 Like

:ok_hand:

6 Likes

Ψιτ, μεγαλε. Τρελο κολλημα εφαγα με αυτους. Εψαξα λιγο στο ιντερνέτ (sic) και ειδα οτι παιρνουν καποια κλασικα κομματια και τους αλλαζουν τα φωτα. Ακουσα ενα σινγκλ που λεγεται Toccata, μου εφυγε το κεφαλι. Φοβερο.

1 Like
5 Likes

image

Hear me now You Demigods
Either lift me up or Let me Burn

3 Likes

Με εψηνε το λαιβ σημερα γμτ, αλλα ειμαι εκτος δυστυχως.
Πιστευω θα ειναι πολυ ιδιαιτερο - απο μια ιδιαιτερη μπαντα!

2 Likes

6 Likes
4 Likes
2 Likes

Το έβαλα κι εγώ, ήταν το μόνο μέχρι τώρα που δεν είχε πάρει πολλές ακροάσεις (το 'φαγε το κωλοπαίχνιδο κι αυτό). Για άλλη μια φορά όμως το έκαναν το θαύμα τους. Πότε ρε θα στερέψει το πηγάδι της έμπνευσης αυτών των Αυστραλών κερατάδων. Αν ήταν κι από καμιά Σουηδία να είχαν τύχει λίγο μεγαλύτερης αναγνώρισης…

1 Like

Και μετά

8 Likes
4 Likes