Τι ακούτε τώρα Vol. 666

ακομα και τοτε παντως δεν ξεπερναγαν την 1.30 ωρα τα live τους! :stuck_out_tongue:
κατα τα αλλα η αγαπημενη μου εποχη!

1 Like

Γερό κόλλημα!

7 Likes

90 λεπτά είναι υπεραρκετά γι΄ αυτό το είδος νομίζω.

ναι!!!

1 Like

Μιλάμε για μπάντα με 3 ντέμο μόνο…

5 Likes

Ξέρω πως όλοι γουστάρετε country/ americana και φέτος γίνονται πραματάκια.

Eδώ με λίγο heartland άρωμα…

Summary

https://www.youtube.com/watch?v=J6qyY85AEGY

1 Like

Ο τύπος είναι μεγάλος καλλιτέχνης.

Είναι όμως μεγάλος μ@λ@κ@ς, κρίμα γιατί είναι πολύ ωραία μπάντα.

1 Like

Like a fierce storm wind I unleashed the tempest

6 Likes

Με κείνα και με τούτα έφτασε η πιο αναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού για εμένα.

Cacophony of consumption
A thousand hungered mouths
Gorging themselves on decomposite skin
No screaming out, I’m devoured within

GRAVEWORM!

6 Likes

:face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears:

18 χρόνια ακριβώς μετά από την ηχογράφηση, μου το πέταξε το youtube προτεινόμενο μετά από πολλά χρόνια που ήταν κατεβασμένο (2.6k views έχει μετά από ένα χρόνο). Ο λόγος λατρείας απλός, έχει το σολάκι στο τέλος, που το παίξαν και στα μέρη μας το 2016. Συγκίνηση

3 Likes

Έχω ακούσει μόνο 2 κομμάτια μεχρι τώρα κ μου άρεσαν πολύ αλλά εχω διαβάσει κ πολύ γκρίνια για το άλμπουμ… για πες, σου άρεσε?

Παρά πολυ…
Το βρήκα εμπνευσμένο, θηριωδες κ καθόλου μα καθόλου διεκπεραιωτικο…

Γνκ δεν παρακολουθω πολυ τo ιντερνετικο feedback αυτη την εποχή, οπότε δεν έχω πετυχει γκρίνιες, αλλά η δική μου εντυπωση ειναι οτι το συγκεκριμένο άλμπουμ θα αρέσει πολυ…

On topic,
σε αναμονή της σημερινης συναυλιακης σφαγής, κ πριν από τους τεράστιους Benediction, προσωπικά περιμενω πολυ να ξαναδω κ μια από τις πλέον αγαπημένες μου μπάντες των τελευταίων χρόνων, τους δικους μας Rapture, των οποίων ο τελευταίος δίσκος ήταν κ το κορυφαίο μου άλμπουμ για το 21,
κ ειναι ιδανικό άκουσμα για το ξεκίνημα μιας μέρας όπου θα ακολουθήσει Πόλεμος…

Through resurgent total death

5 Likes

Γεια χαρά !
Ως καινούργιο μέλος , σε αυτό εδώ το forum
παραθέτω το δεύτερο πρότζεκτ μου , με τίτλο ‘’ Πραγματικότητα ‘’ ,
από το one person’s band μου , που λέγεται ‘’ Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.‘’ .
Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ανέβηκε στο YouTube ,
περίπου πριν 1,5 μήνα , σε μορφή βιντεοπαραγωγής
και υπάρχει επίσης σαν ψηφιακό άλμπουμ σε Bandcamp και Soundcloud !

1 Like

7 Likes

30 χρόνια σήμερα, και ακόμη είναι talk of the town

2 Likes

10 χρόνια από αυτό το αριστούργημα. Μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα κυλά ο χρόνος

11 Likes
4 Likes
4 Likes

Πριν από 35 χρόνια οι Fates Warning με τον Mark Zonder πλέον στη σύνθεση τους, αποφάσισαν να… δουν τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά και να μην αφεθούν στα χέρια της Μοίρας καταλήγοντας αργότερα να κυνηγάνε τον Χρόνο, έχοντας γίνει μέρος του συστήματος!
Με το Perfect Symmetry έκαναν την θριαμβευτική τους είσοδο στην… αρένα του prog και δεν μένει κάτι άλλο να πούμε για αυτόν τον ογκόλιθο του είδους που σημάδεψε την πορεία τους και τα γούστα πολλών εξ ημών!

13 Likes