Τι ακούτε τώρα Vol. 666

4 Likes

A silly bum with seven stars

14 Likes

1 Like

Ορόσημο.
R-5323910-1390564504-4919

12 Likes

Καιρό είχα να το ακούσω

4 Likes
1 Like
2 Likes

image

7 Likes

Σήμερα ξεκίνησα τη μέρα μου με τη σύγχρονη έκδοση του πρώτου πονήματος των Katatonia, και τώρα ακούω όλα τα παλιά τους.
Ακούγοντας το Daylight Harvest και τα riffs του, υποκλίνομαι στο ταλέντο του Anders Nystrom, που καθόρισε την ποιότητα αυτής της μπάντας.

7 Likes

Επαναληψη επειδη ετσι.

Εκει στο We got the Right, οπου ο νυν καραφλας σκαρφαλωνει τις οκταβες με την ανεση επαγγελματια ορειβατη που παει βολτα στον Λυκαβηττο, νιωθω οτι δεν υπαρχει ανωτατο οριο στη μελωδια.

"Why don’t you open your eyes
To uncover all of these lies?
I think you won’t accept this
Go oppose with your fist
Fight for your rights"

Που μπορει να θεωρηθει το χειροτερο τραγουδι του δισκου λεμετωραξερωγω

15 Likes

Πέρα από τα φοβερά ριφ, τις αλλαγές και την πανταχού παρούσα φωνάρα, έχουν ένα φοβερό αναλογικό ήχο που το κάνει απίστευτο.
Ελπίζω να τους δω live μετά από καιρό στο Into battle και νέα κυκλοφορία…

7 Likes

Ούτε καν

Rise and Fall. Μακράν.

2 Likes

Ρε, καμια αντιρρηση, αν και το R&F γαμει. Ισως το You always walk alone, αλλα τεσπα γραφοντας “λεμετωραξερωγω” εννοουσα οτι σε αυτο το επος που δημιουργησαν, το “χειροτερο” τραγουδι ειναι τοπ χιτ δισκογραφιας χιλιαδων συγκροτηματων εκει εξω.

Κατσε τωρα, μπηκε το ομωνυμο :eggplant:

3 Likes

Η αφέλεια του Rise and fall εμένα για κάποιο λόγο με τραβάει ακόμα. Έστω για το χαβαλε αν πέσει στα αυτιά μου θα το σιγοτραγουδησω και δεν θα κάνω skip. Το We got the right δεν μπορώ να το ακούσω…

1 Like

Γιατί έτσι ρε συ;

@jonkyr ούτε γι’ αστείο η κομματάρα το YAWA

3 Likes

Τωρα δλδ θα τσακωθουμε; :rofl: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΙΠ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΡΕ, αφου τον ακουσεις μια φορα, τον ξαναβαζεις για να τον ευχαριστηθεις.

2 Likes

ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Ανάγωγε

5 Likes

Ειναι κριμα που δεν μπορουν να μεταφερθουν συναισθηματα στο “χαρτι” (ιντερνετζ τελος παντων). Υπαρχουν δισκοι που οταν τους ακουω νομιζω οτι θα [βαλε-ο,τι-ρημα-θελεις] σε καθε νοτα (painkiller γκουχ γκουχ, keeper αχμμμμ), αλλα πώς να γραψεις τι νιωθεις; Δεν αρκουν οι λεξεις. Ισως θα γινοταν ενα ωραιο νημα.

3 Likes

Ένα νήμα που θα λέμε πόσο γαμάτος είναι ένας τέτοιος δίσκος με αρρρργγγκκκκκ?

5 Likes
17 Likes