Μετά από άλλη μια σπουδαία παράσταση των Asphyx χθες στο Κύτταρο, η φάση είναι ολλανδικό death metal για σήμερα.
Και καλημέρα.
Μετά από άλλη μια σπουδαία παράσταση των Asphyx χθες στο Κύτταρο, η φάση είναι ολλανδικό death metal για σήμερα.
Και καλημέρα.
I’m dying inside…
Τι δισκαρα είναι αυτή ρε παιδιά.
Κόλλησα άσχημα και πάει καρφί για δεκάδα φέτος.
Το σαγόνι έχει γίνει ένα με το πάτωμα.
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έκανα μέσα στη χρονιά.
Top 3 album για το 2025.

Αυτό τον μήνα συμπληρώνονται 53 χρόνια από την κυκλοφορία ενός από τους εμβληματικότερους live δίσκους!
Όποι@ θέλει να τσεκάρει τη λίστα μου…
(Υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες: Sunny Day Real Estate - Diary & Taking Back Sunday - Tell All Your Friends)
Τώρα ακούω:
The Hotelier - It Never Goes Out
Προτείνετέ μου κι εσείς.
Πρέπει να φτιάξω λίστα και για το thrash metal ![]()
Δε γίνεται. Ειδικά αν ξεκινάς από τους κλασσικούς δίσκους.
Δεν κόβεται τίποτα εύκολα.
Αναφέρεσαι στο θρας προφανώς;
Ναι, πρωτίστως τους κλασικούς. Απλώς, σε αντίθεση με την emo μουσική, θρας έχω κατεβάσει μπόλικο στον σκληρό μου.
Στη λίστα θα χώσω: Slayer, Sodom, Sepultura, Anthrax, Metallica, Megadeth, Annihilator, Coroner, Death Angel, Dark Angel, Forbidden, Anacrusis, Artillery, Flotsam & Jetsam, Exodus, Kreator, Overkill, Onslaught, Heathen, Vader, Voivod, Sacred Reich, Nuclear Assault, Tankard, Testament (πάντα θα ξεχάσω κάποιον κλασικό), Toxic Holocaust, Evile, Xentrix, και άλλους που μου διαφεύγουν τώρα.
Αν καταφέρεις και την περιορίσεις κάτω από 6 ώρες μπράβο σού.
Σε άλλα νέα πολύ δυνατή ελληνική μπάντα που κάπως μου έφτασε το cd promo στα χέρια
Τσεκαρετε
60 θες να πεις ![]()
Καιρό είχα να το ακούσω
: