VOLUME Festival - 26 & 27 Οκτωβρίου 2010 Στο Βολο

http://www.thisisvolos.gr/events/4396-volume-festival.html

Kαλη φαση!!Αγγελακας στο Βολο μετα απο καιρο καθως και αλλα καλα/συμπαθητικα groups οπως οι 63 High,οι Burger Project .Λογικα εκει θα ειμαστε(…αν δεν εχει Champions League χε,χε,χε:D)

οι 63 High είναι μπαντάρα κατ’εμέ και είναι κρίμα που είναι στην Ελλάδα :frowning:

Λοιπον αυριο ξεκιναει το festival.Προσωπικα εχω βγαλει εισιτηριο για την δευτερη μερα με 63 High κι Αγγελακα και περιμενω πως και πως.
Να πω ενα μπραβο για τη διοργανωση του εν λογω festival καθως μας δινεται η δυνατοτητα να δουμε αξιολογα καινουρια groups(63 High,The Burger Project,Ska Bungies) καθως και γερολυκους του χωρου(Αγγελακας!!!).
Αντε να βλεπω τα βολιωτακια του forum να ανταποκρινονται!!!

Λοιπον μολις επεστρεψα απο το Volume Festival και ξεκιναω:
1)Λογω του οτι σχολασα στις 21:00 δεν προλαβα τους Inner Sleeves,ενα τοπικο σχημα που ουτε καν ξερω τι ειδος μουσικης παιζει.Αρα αφου δεν τους ειδα δεν μπορω να εκφερω αποψη.
2)Ska Bangies:Iσως το χειροτερο group που εχω δει live στη ζωη μου πραγματικα.Ενα δεκαπενταχρονο παιδακι τραγουδουσε και προσπαθουσε να πιασει γκομενες απο το μικροφωνο με τις βλακεις που ελεγε.Ενταξει πολυ ασχοληθηκα.
3)63 High:Ηταν η δυτερη φορα που τους εβλεπα κι αυτη οπως και την προηγουμενη χωρις πνευστα.Εβγαζαν τρομερη ενταση πανω στη σκηνη .Της μουρλης εγινε,δεν παιζουν το στυλ που γουσταρω,αλλα πραγματικα τους παραδεχτηκα και θα τους ξαναεβλεπα πολυ ευχαριστα καθως προκειται για μπαντα αφ’ενος με καποια πολυ καλα κομματια κι αφ’ετερου με ιδιαιτερη ικανοτητα στο να ξεσηκωνουν το κοινο.
4)Γιαννης Αγγελακας 3:Tι να πρωτοπω.Απλα απιστευτοι και οι τρεις τους.Τιμησαν και το παρελθον του Αγγελακα παιζοντας απο Τρυπες τα:1)Θα ανατέλλω,2)Χάρτινο τσίρκο,3)Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι,4)Ακούω την αγάπη,5)Δεν χωράς πουθενά και 6)Γιορτή.
Σαδικης κι Αγγελακας απλα απολαυση.Το τι ενεργεια βγαζει ο ατιμος ο Αγγελακας που κατορθωσε να κανει ενα χωρο με περιπου χιλια ατομα να παλλεται ηταν κατι το απιστευτο.
Το καταευχαριστηθηκα κκαι σας παροτρυνω να πατε ασυζητητι οσοι το σκεφτεστε στις επικειμενες συναυλιες τους.
Γενικα ηταν ενα festival που ο Βολος το στηριξε και τις δυο ημερες και φυσικα ελπιζουμε να καθιερωθει και να ακολουθησουν κι αλλα festival περα απο μεμονωμενες συναυλιες.