VON - Athens, An Club - 28/6/2013

Με πρόλαβες, αχρείε, ερχόμουν να το ποστάρω.
Πάω στη δουλειά με χαρούμενη καρδιά…

Καλά, μη χαιρόμαστε και τόσο…

[SPOILER]

[B]Venien[/B]
See also: Venien
[B]Lord Giblete[/B]
See also: Venien, ex-Von Goat
[B]Dirty FvKn! Pistols[/B]
See also: The Atlas Moth, Venien
[B]Hammer of Dread[/B]
See also: Slut Sister, TOAD, ex-Drone Throne
[/SPOILER]

λολ[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Eγώ ξέρω πως με τα σκατά και τα καπρίτσια τους, μία ο von goat μία ο venien, θα ακούσω για δεύτερη φορά στη ζωή μου λάιβ VON.

The joke’s on them - SUCKERZZZZZ

13 solonos :slight_smile:

support μπηκαν 2 ελληνικες μπαντες οι Impure Worship και οι Faceless God και προστεθηκαν και οι Σερβοι speed/thrashers Terrorhammer!ακουω τωρα το EP τους κι ειναι πολυ καλη φαση 8)

PS: Και 12e εισοδο τελεια! :stuck_out_tongue:

ΜΠΑΜ-Π

Από το facebook…

:frowning: :frowning: :frowning:

Alexandros Belfegor
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη και άβολη θέση να ανακοινώσουμε πως η εμφάνιση των VON που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ και του manegement τους (Doomstar Booking Agency).
Η αρχική συμφωνία ήταν πτήσεις (τις oποίες και κλείσαμε) Παρίσι - Αθήνα και Αθήνα - Ελσίνκι, όπως ο ίδιος ο manager είχε ζητήσει. Παρόλα αυτά, οι ίδιοι μια μέρα πριν την συναυλία στην Αθηνά, έκλεισαν συναυλία στην Γερμανία και όχι στην Γαλλία. Μετά απο επανειλημμένες ερωτήσεις και ανησυχία μας σχετικά με την αλλαγή αυτή και αν το συγκρότημα θα καταφέρει να έρθει στην Αθηνά, ο manager τους μας διαβεβαίωσε να μην ανησυχούμε και οτι το συγκρότημα θα παίξει κανονικά.
Δυστυχώς όμως μας έστειλε τελευταία στιγμή ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην Αθήνα, λίγες μόλις ώρες πριν το live!!
Έγινε μια προσπάθεια (από την δική μας πλευρά φυσικά!!) μήπως και βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή, αλλά ήταν πλέον αργά…
Λυπούμαστε ειλικρινά για όλους όσους είχαν προγραμματίσει να έρθουν στην συναυλία για να δουν τους VON και λυπούμαστε επίσης πιο πολύ που υπάρχουν κάποια ανεύθυνα άτομα που λειτουργούν με απαράδεκτο και ερασιτεχνικό τρόπο (που αυτοαποκαλούνται ?managers?) εις βάρος μας και εις βάρος του κόσμου,.
Ο manager αλλά και οι Von δεν έκαναν ουδεμία προσπάθεια όταν έπρεπε (και τις προηγούμενες εβδομάδες) για να αποφευχθεί αυτό, ουτε και τις τελευταίες ώρες πριν το live και έδειξαν προκλητική αδιαφορία με το να μην μας απαντούν τόσο καιρό στα μηνύματά μας. Η τελευταία τους δικαιολογία ήταν οτι ‘‘γίνονται έργα στους δρόμους και δεν θα προλάβουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο’’. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η απόδειξη σε όλα τα παραπάνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Παρόλα αυτά και παρόλο το προσωπικό μας, τεράστιο οικονομικό κόστος απο όλη αυτή την κατάσταση, η συναυλία θα γίνει με τους TERRORHAMMER και IMPURE WORSHIP (Οι Faceless God δεν θα ταξιδέψουν απο Πτολεμαΐδα), κανονικά με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ για όλους! Οπότε περάστε για μια μπύρα και να στηρίξετε με την παρουσία σας τα δύο συγκροτήματα.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση και συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ερασιτεχνικά αλλά πολύ πιο ‘‘επαγγελματικά’’ απο κάποιους επαγγελματίες της κακιάς ώρας.

λυπαμαι που υπαρχουν ασχετοι και καλα επαγγελματιες που κρεμανε τελευταια στιγμη τετοιους αξιολογους διοργανωτες που πραγματικα γουσταρουν και παλευουν για αυτο. κριμα και για τον κοσμο που θα ηθελε να τους δει. εγω λειπω και δε θα μπορουσα να ειμαι ετσι κι αλλιως. θα τους δω σε λιγες μερες εξω, αν και με ξενερωσαν με αυτη τη συμπεριφορα προς τους ελληνες διοργανωτες και οπαδους. οσοι ψηνεστε, πατε για να στηριξετε και τις μπαντες που θα παιξουν τελικα.

Επαγγελματίες οι VON?? Καλό :!:

Εννοείται ότι θάμαστε εκεί για IMPURE.

Απαράδεκτοι απλά - και ο μαναζερ και η μπάντα, ακόμα και ερασιτεχνικά συγκροτήματα δείχνουν μεγαλύτερη υπευθυνότητα

Κρίμα για όλους και φυσικά για τον διοργανωτή που έχει κάνει καταπληκτικές και τίμιες συναυλίες

κρίμα θα ήταν ένα δυνατό live αυτό, αλλά αν ποτέ έρθουν θα φάνε ένα τεράστιο όχι