Vote for Lia Hide in the RØDE Rocks International Band Contest!

Η Lia Hide μας είναι γνωστή απο τις συνεργασίες της με τον DjMCD στους Influence, A dog named Rodriguez και άλλες συνεργασίες σε ηλεκτρονικό ήχο (Neverland, Robin Skouteris), και τον τελευταίο καιρό, απο τις συχνές εμφανίσεις με πιο jazzy και blues σχήματα (the Boogie Sinners, Σεραφείμ Μπέλλος & Κωστής Χριστοδούλου).

Παράλληλα, βρίσκεται στο στουντιο, όπου ολοκληρώνει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, μία εντελώς διαφορετική δουλειά που εχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου η ίδια. Ένα δείγμα απο αυτή την δουλειά κυκλοφόρησε πρόσφατα στο YouTube, με homemade video, για να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό της RODE Microphones, με έπαθλο μία ηχογράφηση και παραγωγή στο Los Angeles με τον Alain Johannes (QOTSA, Eleven, Chris Cornell etc.)

Το βίντεο αυτό, αφου επιλέχτηκε απο την RODE στην τελική 20άδα, ξεχώρησε και ως φιναλίστ πλεον, στους 10 φιναλίστ, αφού το διάλεξε μία all-star panel επιτροπή, απο celebrities της διεθνούς μουσικής παραγωγής. Είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή, σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, και ενα καλό παράδειγμα, ότι οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα δεν εχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό, σε έμπνευση, όραμα, και ζήλο.

Στο κομμάτι που πλέον φιγουράρει ως φαβορί στον διαγωνισμό συμμετέχουν οι Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Φώτης Καραογλάνης (elica, solarmonkeys, K.BHTA) και Θοδωρής Αλεξίου (the Boogie Sinners) (κιθάρα), Γιώργος Ράδος (Fool in the box) (ντράμς), ενώ πιάνο, ενορχήστρωση και φωνές έχει αναλάβει η Lia Hide. Η παραγωγή του κομματιού έχει γίνει στο Στούντιο Κυριαζής, με ηχολήπτη τον Γιάννη Λαμπρόπουλο.

Ο διαγωνισμός σε αυτό το στάδιο, θα κριθεί πλέον απο τους ψήφους. Κάθε μία λοιπόν, είναι πολύτιμη.
Αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα να πατήσετε στο link και να δώσετε την ψήφο σας… Αξίζει!

http://www.rodemic.com/roderocks/lia-hide
Vote for Lia Hide in the RØDE Rocks International Band Contest!