Μιλφς vs τινς

teens 8)

το καθιερωμένο τσιγάρο μετά το σέξ?:stuck_out_tongue:

βούλωνε ρε θα κάνω εμετό :stuck_out_tongue:

το πόλλ θα έπρεπε να έχει σαν επιλογές τις εξής:
1)milf
2)teens
3)gilf

Α γειά σου, εγώ το φωνάζω από την πρώτη σελίδα.

μας τα πρήξατε με τα GILFS ανωμαλάρες :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Mil’n’fuckin’fs!
μπορει να εχει ΠΟΛΛΑ πραγματα τα οποια μισω πανω σε γυναικες…αλλα ειναι ΘΕΑ!
:roll:

Μιλφς8)

ΜΙΛΦΣ

[SPOILER][/SPOILER]

θέλω να δώ ποιός θα ψηφίσει gilf.

:thumbup:

Όχι ρε παιδιά το αναπαλαιωμένο! FRESH FTW! teeeeeeeeeens!!

πια είναι αυτή?

Γουστάρω πιο πολύ teens αλλά και οι MILFs δεν πάνε πίσω (ο Bleedin είπε καλύτερα από όλους μας γιατί8)), ειδικά σε θέματα εμπειρίας. Δεν είναι και λίγες οι φορές εξάλλου που μια νέα κοπέλα έχει ταλέντο και στον κάνει πύραυλο Patriot με τα παιχνίδια της:wink:.

MILFS ρε! εμπειρια!

αυτη η γυναικα του jigsaw στο saw ειναι… για ερωτα!

αυτή με τα τατου την είχα σε μια βιντεοκασσέτα παλιά νομίζω και την ψάχνω από τότε. ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ;;;

^
Janine Lindemulder

ρε σεις και γω μιλφς αλλα κόντεψα να ξεράσω με αυτην με τα τατού(οχι λογω των τατού)

Εντάξει, είναι λίγο bossy/ αντρογυναίκα, θέλει προσοχή το θέμα, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί και να φας μπούφλα αν δεν είσαι καλό παιδί :lol:

oxi oxi δεν εννοω στον χαρακτήρα της κτλ αλλα σαν εικόνα δεν με φτιάχνει καθόλου,πραγματικα την βλέπω και μου χαμηλώνει (τι ποια?),είναι σαν να βλέπω αντρα με κραγιον και βαμμένα μαλλιά,έλεως,δεν την αντέχω

σπάνια αηδιάζω με γκομενάκια κιετσ,αλλα αυτη είναι απαράδεκτη πραγματικά μου ρχετε να ξεράσω πάνω της…δεν κάνω πλάκα…δεν υποφέρετε,ο μπάμπης.

Ασε που φοβάμαι να ψάξω αλλες φώτος της μπας και δώ καμια τρίχα απο μπροστά.έλεως.