εχει δημιουργηθει μεγαλο θεμα τις τελευταιες μερες κ σκεφτηκα να βαλω το πολ…ποιον γουσταρετε περισσοτερο κ γιατι???
Διαμαντιδης γιατι ειναι ο πιο πληρης παικτης στην Ευρωπη μαζι με το Νοβιτσκι.
ΜητΣΑΡΑΣ ρεεεεε
Γιασικεβίιτσιους…
Ε με τετοιο νικ τι θα ψηφιζες.
Ο Καλντερον σας αρεσει ρε? Ο Παρκερ? Ειναι κι αλλοι Ευρωπαιοι πλεη μεηκερς. Ποιον προτιματε?
μαλλον εδω δεν χωρανε συγκρισεις…αλλη δουλεια κανει ο ενας,αλλη ο αλλος…αλλα…Διαμαντιδης ρε παιδια…ο ανθρωπος αραχνη…ειναι εκει οταν τον χρειαζεσαι…(ομαδαρα θα ειμαστε και φετος)8O
Σάρας, ο άνθρωπος είναι τρελή παικτούρα. Σκοράρει από παντού και με οποιοδήποτε τρόπο, ενώ μοιράζει τη μπάλα απίστευτα.
Κρίμα που πήγε στο βάζελο:(
Διαμαντίδης με τεράστια διαφορά.Τρομερή άμυνα,αξιόλογη επίθεση,ικανότητα να βελτιώνεται συνέχεια,και χαμηλό προφίλ.
ο παο χωρις μητσο δεν μπορει να παιξει,χωρισ σαρασ ομως μπορει!!παρολα αυτα ο σαρασ μπορει να παρει ενα παιχνιδι μονος του!!!
Σημασία έχει τι θα κάνουν φέτος που θα παίζουν μαζί…
Και οι δυο μετριοτητες ειναι…
Lynn Greer λεμε!!!
Ο Καλντερόν μου αρέσει πολύ αν και είναι κάπως παλιοχαρακτήρας (βλέπε ημιτελικό ευρωμπασκετ). Ο Πάρκερ τρελλή παικτούρα.
Τον Διαμαντίδη θα τον θεωρήσω ισάξιο του Γιασικεβίτσιους άμα κάνει άλλες 2-3 καλές χρονιές.
Ο Γκριρ, χωρίς να τον έχω δεί, αλλά από τα στατιστικά του δεν συγκρίνεται με αυτούς. Η κατάταξη μου πάει έτσι :
1)Γιασικεβίτσιους
2)Διαμαντίδης
3)Καλντερόν
4)Πάρκερ
5)Γκριρ
Μου κάνει εντύπωση που πολύς κόσμος στην Ελλάδα υποτιμά τον Τόνι Πάρκερ. Μιλάμε για τον MVP των φετινών τελικών του ΝΒΑ, ενώ εδώ και χρόνια είναι το δεύτερο βιολί των Σπερς πίσω από τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος από τους Καλντερόν, Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους να μπει σε σύγκριση με το Γάλλο(τι Γάλλος, μπάσκετ στην Αμερική έμαθε). Ίσως ο Σάρας αν είχε πάει νωρίτερα στο ΝΒΑ μπορούσε να έχει καλύτερη κατάληξη. Βέβαια μπορεί να πει κάποιος που ήταν η Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ αλλά μην ξεχνάμε τι συμπαίκτες έχουν οι άλλοι και τι ο Πάρκερ.
το Saras vs Διαμαντίδης δε λέει πολλά…
η εξίσωση : “Saras + Διαμαντίδης = βούρτσα” είναι που δημιουργεί προβλήματα σε χοντρούς Ισραηλινούς.
ωπ με κάτι μπέρδεψα τη βούρτσα…
Γιασικεβιτσιους ειναι απο αλλο πλανητη. Οσοι βλέπατε Ευρωλιγκα την τριετια 2003-2005 ξερετε καλα τι εννοω! Μετα Μητσαρας και Παπαλουκας. Για Ευρωπη μιλάμε παντα.
Είναι ανάλογα το μπάσκετ πουπαίζει μια ομάδα.Και πιστεύω ότι ο Διαμαντίδης ή ο Γιάσε μπορεί να συγκριθούν,αλλά ο Πάρκερ έχει άλλο στύλ και προσόντα από αυτούς τους 2.Τρομερός πάντως και αυτός σίγουρα.
Ο Μητσαρας ειναι αμυντικαρα.
Απο την αλλη ο Σαρας ειναι επιθετικος παικτης.
Παιζουν και οι δυο στον ΠΑΟ κ δεν ξερω ποιο να διαλεξω.