Για τον δίσκο φυσικά…
…
…
.
τον δίσκο, στον δίσκο. το ίδιο λέμε
Δεν ξέρω για σας, αλλά για τέτοιο κώλο βγάζω και δίσκο στην εκκλησία
εχει ξεφύγει το θεμα. έχουμε πάει στους δίσκους.
πως φαίνεται οτι είμαστε μουσικό φόρουμ, μπραβο μας
Δεν υποτιμάω τα βυζιά αγαπητέ φορουμίτη, περνάω περισσότερο χρόνο μαζί τους από ότι με τον κώλο
Αλλά δεν μπορείς να απομονώσεις βυζιά και κώλο από το υπόλοιπο σύνολο
Για γυναίκες μιλάμε
Και όταν το ερώτημα είναι απόλυτο, διάλεξε ένα από τα 2, εγώ ρωτώ τον εαυτό μου:
"Γυναίκα με τέλειο κώλο ή γυναίκα με τέλειο στήθος?"
Ε ο τέλειος κώλος προϋποθέτει και πολύ καλό σώμα γενικά(πόδια, μπούτια, μέση, κοιλιά…)
Το τέλειο στήθος μπορεί να το έχει π.χ. και μια χοντρή χαμηλοκώλα
Γυναίκα με κωλάρα και μικρό στήθος άνετα τη βάζω στο μάτι, δεν θα χαλαστώ
Γυναίκα με τοπ στήθος για τα γούστα μου(δεν θέλω γελάδα), όσο τέλειο και αν είναι, αν ο κώλος της είναι 2 στρέμματα έχει φάει άκυρο με την πρώτη ματιά
Συμφωνώ με τον Deadmeat
η αληθεια ειναι πως τα ωραια μπουτια ειναι μεγαλο φετιχ και απαραιτητο συστατικο… και συνηθως ο πολυ καλος κωλος συνοδευεται απο μπουταρες. (επισης μεση κ κοιλια τρομερα σημαντικα τα οποια απο την αλλη αν δενουν κ με βυ***ζια κανουν σουπερ αποτελεσμα!)
Στηρίζουμε κώλο και γενικά μέση και κάτω διότι αυτά σε αποδεκτή κατάσταση τουλάχιστον,σπανίζουν από την μέση Ελληνίδα.Απο βυζια χορτάσαμε
Ώπα ρε γαμών την οικουμένη
Επίσης τα βυζιά θα πέσουν πολύ πιο γρήγορα από τον κώλο, ειδικά τα μεγάλα, αν δεν είναι ήδη πεσμένα
Τα σουτιέν είναι ύπουλα κατασκευάσματα
Μεγαλώνουν τα μικρά, συγκρατούν τα μεγάλα
Και αυτό!
:lol::lol::lol::lol:
Οχι ρε για αυτό(καλα νταξει και για αυτο:afro:)αλλά ρε πραγματικά υπάρχουν τοοοοσες ελληνίδες εκεί έξω με μεγάλα βυζιά και μια περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης,που ντάξει,οχι αλλο.
καλα χαλαρωστε λιγο. αν το παμε ωραιος κωλος-λεπτη γκομενα, καλο βυζι-οχι απαραιτητα λεπτη γκομενα δεν παιζει καν διλημμα, το θεμα ειναι να καταλαβετε πως τα βυζια ειναι το νουμερο ενα γυναικειο χαρακτηριστικο και δεν τιθεται καν συγκριση με κωλους…
εντιτ
ακομα και η περιφερεια μικρε φλουνταιζντ ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο αλλα νταξ οχι απο τα πιο ελκυστικα
19 χρονών
20 χρονών
Και όταν με το καλό χορτάσουν και από γυναικείους κώλους, θα έρθει η σειρά για τους ΑΝΤΡΙΚΟΥΣ
Ναι ρε στάνταρ,και γω ούτως ή άλλως είμαι ένας τύπος που του αρέσουν και οι πιο φαρδιες-απο-τα-υποτιθέμενα-κανονικά-στάνταρ γκόμενες,δλδ και κιλά παραπάνω να έχει δεν με νοιάζει.
Αλλά περισσότερο το είπα σαν μία ευχή,μια επιθυμία κάτι.
Αν έβλεπα καθημερινά γκόμενες με ωραίο κώλο κτλ θα αναζητούσα βυζιά
Επίσης για μένα ωραίος κώλος=όχι απαραίτητα λεπτή
Edit:ρε μαλακες,είπαμε χαχαχαχαχαχαχα
Με αυτή την έννοια:
Και προς Θεού ρε σεις, δεν είπαμε ότι δεν μας αρέσουν τα βυζιά
Εγώ όμως όταν περνάει κάποια πρώτα θα κοιτάξω κώλο, και μετά βυζιά
Πωπω!Επιστήμη το κάνατε.
Βυζιά!
Κώλος!
Ουγκ!
Εγω θελω να επαληθευσω αυτο που ειπε ο Φλοϋνταϊζντ για την υπερισχυση των βυζιων εναντι του κωλου στις Ελληνιδες, και με στοιχεια φρεσκα και καθολου φτιαχτα, απο την χτεσινη μου παραμονη και μπανιστηρι στην παραλια…
Επιβεβαιώθηκε και από το πολύωρο meeting με το πουλί σου το βράδυ το παραπάνω συμπέρασμα;
Ουστ λαμογιο