Εγώ θα πω βυζάρες…είναι πολύ απλό και θα αιτιολογήσω
1)πρώτον και κύριον…για να ευλογήσουμε τα γένια μας.κολάρες δεν έχουμε…και δε θα αποκτήσουμε ποτέ.Ας δουλέψουμε με αυτό που έχουμε.
2)Μπορείς να τον κοιτάς στα μάτια και να του λες λάγνα"do you like the view???" ή εναλλακτικά"do you HAVE this view???"
3)είναι σχετικά απλό να αποκτήσεις βυζάρες αν δεν έχεις.Δε θέλω κομπλεξισμούς.Silicon Valley rules.Γιατί αμα είναι να το κάνεις,θα πας για valley
4)Αγόρια σκεφτήτε την εξής σκηνή.long day at work.γυρίζεις σπίτι.της βγάζεις τη μπλούζα,ανασηκώνονται ελαφρώς,ταλαντεύονται ελαφρως,χώνεις τη μύτη σου και τα ξεχνάς όλα.τα υπόλοιπα θα λογοκριθούν.
5)είναι από αρχαιοτάτων χρόνων το κατεξοχήν συμβολο της θηλυκότητας.
6)είναι απαλά,ροζ,και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για στρωμματάκια θαλάσσης
7)αν έχεις βυζάρες και περπατάς αργά κόβοντας την κυκλοφορία κανείς δε θα σου πει"παρ’ τα βυζιά σου μωρή κότα"
8 )πριν το σεξ και μόνο στη σκέψη γίνεσαι τούρμπο
9)κατα τι διάρκεια του σεξ μπορείς να παραμιλάς για την καλή σου τύχη
10)μετά το σεξ αποκοιμιέσαι στον παράδεισο
11)γιατί το κλασσικό είναι απλώς διαχρονικό.
12)γιατί μόλις έρχεσαι σ αυτή τη ζωή είναι το πρώτο μέρος που πας.και μερικοί όπως θα μας δείξει το θρεντ δε το ξεπερνάνε ποτέ.
13)γιατί μπορείς να το παίξεις πρόστυχη νοσοκόμα που σκύβει πάνω από τον ασθενή για να…τον περιποιηθεί
14)και τέλος γιατί ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΒΥΖΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.όχι στη λογοκρισία.ζήτω τα επικά βυζιά
όχι δεν είμαι les,και μη το ξανασκεφτείς.Απλώς,είπαμε.δουλεύουμε ό,τι έχουμε.