Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε στον δρόμο είναι οπίσθια

Πάντως τώρα να’ναι και άβυζη η κοπέλα… δεν

Προτιμούμε όμως καλή πίσω όψη και μέτρια εμπρόσθια παρά το αντίστροφο :stuck_out_tongue:

βασικα ας κερδισουν οι κολακιδες!
θα μεινουν περισσοτερες βυζαρες για παρτυ μου! :smiley:

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

:o:o:o:o Ποσο πια θα συνεχιστει η κατρακυλα αυτου του thread;
VIZAKIDES OF THE WORLD UNITE!!!

Αποτελουν και τα 2 σοβαρα κριτηρια,αλλα νομιζω οτι το ομορφο κωλαρακι υπερισχυει.

μην φοβασε το βυζι εχει διαχρονικη αξια! θα εκτιμηθει η αξια του λιαν συντομος! :wink:

Θα πεισεις τον στρατο τον χιππηδων σου να μπουν να αλλοιωσουν αποτελεσματα? ΝΟΘΕΙΑ

δεν εχω κανεναν στρατο!
οι χιππιδες ειμαστε ελευθεροι να αποφασιζουμε οτι θελουμε!
εχουμε χιπποκρατια! :lol:

εσεις ρε να γλυφετε κολους εγω προτιμο να γλυφω ρογες! :p:lol:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αναισχυντεεεεεεεεε :papas: :p:p:p

εδώ θα συμφωνήσω πάντως!

Το’χει υμνήσει και ο ποιητής Βυζιηνός!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

AXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXA…

0αχ0αα0χα0χχα0χα0 επική ατάκα !!!

Κι ορθογραφημένη επίσης.

είδες που ξέχασες αυτά που έλεγες για τους παγκόσμιους χίππικους έρωτες κι έρχεσαι στα λόγια μου???:slight_smile:

Βασικα τα βυζια ειναι το εμφανες πρωτα απο ολα επειδη οι αντρες δεν εχουν.Ενω κωλο ΕΧΟΥΝ.

Παντως εγω προτιμω κωλο διοτι μια κοπελα με ωραιο κωλο,φυσικα οχι κωλαρα απο ραπ βιντεο κλιπς,σημαινει οτι δεν εχει μεγαλη περιφερεια συνεπως εχει ωραιο σωμα γενικως.Αν συνοδευτεαι απο ωραια βυζια ειμαστε τελεια.Αν οχι δεν πειραζει.
Φυσικα ενα ωραιο στηθος εεε βυζια εννοουσα μ αρεσει εξισου αρκει να μην ειναι πολυ μεγαλο.
Φυσικα ολα αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος και μπορουμε να τα σκεφτομαστε και να τα βλεπουμε στα ΜΜΜ και στο ιντερνετς!

Σχεδον κανεις παντως δεν διευκρυνισε τι εννοει ωραιο κωλο…Ενταξει υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια(ελλειψη κυτταριτιδας κλπ) αλλα πιο πολυ υποκειμενικο θεμα ειναι…

Kαι τελικα οταν ερωτευεται καποιος δεν κοιταει τιποτα απο αυτα(τρωω ban?)…Για αυτο ολες τους κανουν κατι κωλους ΝΑΑΑΑ…παντα θα τις κυνηγαμε οπως και να ναι!

-Vic vega και σχεση κωλου με ψυχολογικοκοινωικοαρτηριοσκληρωτικα κριτηρια.
-ατακα godblessmymess ‘‘Τις γυναίκες μου αρέσει περισσότερο να τις βλέπω να έρχονται παρά να φεύγουν.’’

Ναι αλλα ο Κωλος προηγειται με το Κολοσσαιο,τον Κολοσσο της Ροδου,τις κολονες γενικα,τον κολοφωνα της δοξας καποιου και αλλα τετοια…

Α ναι και ο κολαφος!

Βυζάντιο … :D:D:D

Ελα και σας φαγαμε…
Για οποιον ρωτησε.Το ωραιο με τον κωλο ειναι αυτο.Οτι η ομορφια του ειναι διαφορετικη για τον καθενα.
Αντιθετα για τα βυζγια ειναι ενα το προτυπο.Μετριου μεγεθους και στρογγυλα.

Μπούτιααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:!:

Ναι και η καρτα η Βιζα.

Σίγουρα!

Και γω κωλλημένος με το Πρωτόκωλο είμαι! 8)

μια επισήμανση έκανα…:stuck_out_tongue: