Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

αντε καλέ

besides να τα κοιτάμε εμείς ειπα.όχι να τα δείχνουμε δεξα ζερβά

κι εμεις,εμεις ειμαστε!δεν ειμαστε δεξα και ζερβα.ειμαστε μπροστα στις οθονες.ποστ γιορ μπουμπς δεν!

+1!!Σκέψου το καλό που θα κάνεις στην βυζοκοινότητα και πόσους αναποφάσιστους θα τους κάνεις αμετανόητους βυζάκηδες!!

Προτείνω εμεις οι κωλάκηδες να εχουμε για υμνο το “asses to asses” του DAvid Bowie…eeeee??

• “…And Jasstice for all” των Metallica

Post your boobs and warship satan!

Αν η κορψέττα το κάνει, θα έχουμε πόλεμο! :lightsabre:

Θα είναι ass and them!!!

Tits a long way to the top…

Εγω προτεινω το Ashes απ το Perfect Element των Pain Of Salvation,οπου στο βιντεοκλιπ-κωλοαφιερωμα θα υαπρχουν 2 σειρες γυναικειοι κωλοι και ενας απο μας θα περναει αναμεσα τους μοιραζοντας και μπατσακια ταυτοχρονα παντα,τραγουδωντας το ρεφραιν"as i walk through the asses,i whisper your name…".

Κορψέτ εγώ λέω να ποστάρεις.

Και τα δυο καλά δεν είναι ρε παιδιά; Τι σπάζετε το κεφάλι σας… Γενικά εγώ επειδή είμαι τις εμπρόσθιας όψης (δηλ συνήθως από τη φάτσα κρίνω αν μου αρέσει κάποιος) θα πω στήθος. Αν είστε οπισθοδρομικοί τύποι, προτιμήστε κώλο :slight_smile: Αλλά αν η άλλη έχει κωλάρα και είναι παντελώς άβυζη δεν είναι λίγο ξενερωτικό; :-s

Ελα ελα να γυρναει το ματσακι παλι σιγα σιγα!Ατιμοι κολακηδες,βαρια και σκοτεινη ειναι η μοιρα που σας περιμενει οταν αποφασισατε να ανοιξετε πολεμο αδυσωπητο σε οτι ομορφοτερο εχει χαιδεψει ποτε ο ηλιος και εχει γλυψει η αλμυρα,στον γλυκυτερο τοπο που ταξιδεψε ποτε το σεληνοφωτο κι αγναντεψαν τ αστερια,στις βυζαρες:p:p

καλά εσύ το’χεις πάρει πού πατριωτικά το ζήτημα…:lol::lol::lol::lol:

Κατσε να φτασουν και κεινα τα γ@#^#να τα καλαζνικοφ…:lol::lol::lol:

επίσης, ένα από τα σημαντικότερα ρητά που έχουν ειπωθεί ποτέ, λέει “Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο άνδρες που δε πίνουν ποτέ”.

Κώλο έχουν όλες οι γυναίκες, ενώ στήθος όχι. Άρα, δεν είναι το στήθος αυτό που κάνει την όμορφη, αλλά ο κώλος!

Ο Αριστοτελης κανει τετραπλο αξελ στον ταφο του με τον συλλογισμο σου:p:p

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ομοιδεάτη καρβου…η συλλογιστική του ηταν πολύ …χμ…προχω…και στο ιδιο πνευμα θα συνεχισω…με μια μαθηματικη εξισωση που θα κανει τα κόκκαλα του Πυθαγορα να χορευουν samba…1κώλος=4 βυζιά
Δεχόμεθα την σχεση αυτη αξιωματικά επειδη την είπα ΕΓΩ και συνεχιζω με μια επεξηγηση…ο κωλος ειναι 1,τα βυζια 2 ΑΡΑ αυτομάτως συμπεραίνουμε οτι το βυζί απο μόνο του αποτελεί ημιτελή μονάδα γιατί αλλιως θα χρειαζόμασταν 1 …εν αντιθέσει ο κώλος ειναι αυτοτελής και στεκεται απο μόνος του ως οντότητα…απο όλα αυτα συμπεραινουμε την φυσική ανωτερότητα του κώλου…

Ego otan blepo kolo giati ta blepo dipla panta?