Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Κατ’αρχας θα με κανεις να φανω κακος απεναντι στους κωλους και αυτο ειναι κατι που ουτε θελω, ουτε ειμαι. Τα αγαπαω παρα πολυ και τα δυο!:stuck_out_tongue: Αλλα ας δωσω μερικα αντεπιχειρηματα σαν ψηφοφορος των Βυζακιων:

1. Η εξαψη του να πιανεις συνειδητα στην εφηβεια σου ενα γυναικειο στηθος δεν συγκρινεται με αυτην του πωπου. Ισως λογο της πρωτερης επαφης μας μ’αυτον. Ποιος δεν εχει ριξει χουφτωμα ποπου στο δημοτικο να σηκωσει το χερι!

2.Διαφωνω σε αυτο! Υπαρχουν και τεχνητα προϊοντα αλλα η μανα φυση εχει δημιουργησει παρα πολλα εξαιρετικα!

3.Ο κωλος μεσα απο ενα ωραιο τζινακι μπορει να φαινεται θεϊκος. Ομως οταν τον δεις με μαγιο και η κυτταριτιδα σε χαιρεταει… Γενικα ο ιδιος κωλος φαινεται πολυ διαφορετικος με διαφορετικα ενδυματα. Εκει που μπορει να του βαλεις 5/10 με αλλο ρουχο μπορει να τον κανεις 9/10 γιατι “καλουπωνεται” πολυ πιο ωραια.

4.Ναι αλλα τα βυζια τα βλεπεις ανετα ακομα και οταν καθεται η αλλη! Βεβαια και το κωλαρακι μπορει να φαινεται τοτε αλλα μονο υπο ειδικες συνθηκες!

1. Εδω μιλαμε για τρελη μαχη. Αλλα επειδη σπανια βλεπεις ενα γαματο ντεκολτε, οταν το βλεπεις σου πετιουνται τα ματια εξω.

6.:-s

7.Τι λε ρε??? Που μενεις και βλεπεις περισσοτερα καλα βυζια απ’οτι κωλους!!! Εγω βλεπω το ακριβως αντιθετο οποτε…

8.Ισπανικο μπορει να κανει ο καθε μπουμπουκος αλλα…δεν μπορει η καθε μπουμπουκα! Και αυτο γιατι εγω θα πω οτι ενα ποσοστο κατω του 50% ειναι βυζολογικα ικανο να κανει ισπανικο. Σε αντιθεση με το οθωμανικο που χρειαζεται απλα η τρυπα… Και ανδρας δηλαδη μπορει να το κανει! (:|:blink::razz::wacko:)

9.Θελουμε ευκολες που το παιζουν δυσκολες! Καλυτερα να τρωω πολλες φορες κοτοπουλο παρα μονο μια γαλοπουλα! (αν υποθεσουμε οτι η γαλοπουλα ειναι πιο εκλεκτο και ακριβο κρεας)

1. Και τα δυο μπορουν ανετα να γινουν…ΧΑΛΙ. Αλλα μαλλον τα μεγαλα βυζια γινονται πιο ευκολα μασταρια.

2. Δεν συμφωνω! Καλο βυζι για μενα ειναι ενα μετριου μεγεθους, τα μεγαλα με παραπεμπουν σε αγελαδα. Αντιθετως, αν δεν εχει η αλλη κωλο να γεμιζουν τα χερια σου…! Ειμαι της παραταξης της ΚΩΛΑΡΑΣ.:stuck_out_tongue:

3. Οσο τελειο και αν ειναι το στρινγκ ειναι πιο κατω απο ενα ζευγαρι βυζαρες χωρις σουτιεν (φορωντας ομως κατι απο πανω ετσι).:roll:

4. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το εχω αναρωτηθει για κατι κοπελες που εχω δει με ΒΥΖΑΡΕΣ. Εχω πει “αυτο το κοριτσι δεν σκευρωνει με αυτο το φορτιο μπροστα??”. Αλλα δεν το εχω διαπιστωσει. Εμπιστευομαι παντως την διαπιστωσει σου καθοτι πραγματι μπορει να εχει δει καποιο ενδεικτικο παραδειγμα.

14.Ναι…:-s

15.Ε αυτο εχει να κανει με την συσχετιση του υψους στο οποιο βρισκεται ο κωλος αλλα εν τουτις δεν διαφωνω!

Τελος για να διευκρινησω τον σκοπο των λεγομενων μου θα πω οτι σε καμμια περιπτωση δεν προσπαθησα με αυτα μου τα αντεπιχειρηματα να ριξω την αξια του πολυαγαπημενου μου κωλου αλλα να εξιψωσω αυτην των υπεραγαπημενων μου ΒΥΖΟΜΠΑΛΩΝ.
ΜΗΝ κανετε διακρισεις. Αγαπηστε τα και τα δυο. Αγαπηστε τα για να σας αγαπησουν.
Ειρηνη πασις.

Βρε δεν πα να γραφεις οτι θες. 7 κατω ειναι οι βυζαδες :stuck_out_tongue:

Ε, ολο και καποιον που δεν εχει ψηφισει θα ψαρεψω. :stuck_out_tongue:

ο κωλος για να ειναι ωραιος πρεπει να ειναι λιγο μεγαλος, γιατι μπορει ο μικρος να ειναι ωραιος στο ματι αλλα δεν γεμιζει το χερι σου, ενω ο μεγαλος(οχι υπερβολες) ειναι πιο γαματος

Εννοειται!Και βυζια και κωλοι πρεπει να γεμιζουν λιγο την χουφτα…Γιαυτο σας λεμε,κοπελιες βαλτε κανενα κιλακι και προσεξτε λιγο τις καμπυλες σας,δεν γουσταρουμε σκελετους:)

εχεις τα δικια σου και συ…πως υπαρχουν λεξεις που γεμιζουν το στομα,εσυ θες κωλους που γεμιζουν το χερι…

ναι, καπως ετσι το εβγαλα:-s:oops:

Καλα υπαρχουν βυζοκωλοφανς που τοποθετουνται και απαντουν με 15 επιχειρηματα? Η κουβεντα εχει παρει φιλοσοφικη υποσταση. :respect: ρε.

Τι εγινε βυζακηδες, δεν προηγουμαστε πια με διαφορα στηθους?

Οχι, η διαφορα δεν ειναι του κωλου:p

να και μια φορά που ο κώλος είναι από μπροστά… :stuck_out_tongue:

axaxax!μαλλον εχει ξαναειπωθει αλλα οταν συνδεεται η κωλαρα με λακακια στην μεση…ειναι αχ…

αγαπαμε βυζια για τους εξης επιπλεον λογους:

1.γιατι απλα τα καλα βυζια ειναι πιο ωραια κατα τη γνωμη μου:p

2.γιατι τα καλα βυζια ειναι πιο δυσευρετα απο τους καλους καλους, τουλαχιστον εκει που μενω

3.γιατι ειναι πιο ευκολο να παρεις ματι εναν κωλο παρα τα βυζια χωρις να σε παρει χαμπαρι η εκαστοτε γκομενα8O, αρα μεγαλωνει η αξια

4.γιατι ειναι πολυ πιο καυλωτικη η θεα ενος γυμνου στηθους παρα ενος γυμνου κωλου για ολους τους παραπανω λογους

5.γιατι μπορεις να δεις μεσα απο την μπλουζα σε μερικες περιπτωσεις

6.γιατι ειναι το συμβολο της θηλυκοτητας

7.γιατι ολες οι γκομενες στο σχολειο μου ειναι αβυζες:p

8.(βαριεμαι να γραψω αλλα…)

μαν…εισαι ρηχος…

Αγαπάμε τα κωλιά γιατί τα κοιτάς χωρίς να σε παίρνει κανείς χαμπάρι ! Και μην ξεχνάτε,υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δείς εσώρουχο.

τι προτιμάτε να τρώτε χωρίς άσχημες μυρωδιές;;;; :p:p
βυζοσκάμπιλα ή κωλοσκάμπιλα???
:lol::lol:
Βυζιά λέμε ρεεεεεε…

Και μονο αυτο δειχνει οτι απο τοτε που περασαν οι κωλακηδες μπροστα το φορουμ πηγαινει ολοταχως με την οπισθεν:p:p:p

Αφιερωμένο σε όλους του κωλάκηδες. Είναι ο ύμνος που όλους μας ενώνει

“μα τι κωλίιιιι, μα τι κωλίιι, μα τι κωλάαααρα είναι αυτή που έεεεχειιιι… […] γαμώ τα κωλιάααα -πάμε όλοι μαζί!- γαμώ τα κωλιάααααααααα!”

κολαρακι και παλι κολαρακι παιδια…
εντακσι πρωτα ειναι το προσωπο αλλα μετα το πισω προσωπο…
αν ειναι ωραιο αυτο τοτε συνεχιζουν και τα αλλα ωραιαααα…8)

Για τους Βυζοαπαυτους μιας και ειναι και επικαιρο:

Για αυτό αγαπαμε Guns…:!::smiley:

δειτε τι ωραια περνατε με τα βυζια κ ποσα πραγματα μπορεις να κανεις…
θα ηταν αυτο το θεαμα τοσο ωραιο εαν ηταν με κολους?