Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

:εμετος emot: :stuck_out_tongue:

Eπανερχομαι λοιπον.
Κατε πρεπει να μας πεις νουμερο υψος και κιλα να εχουμε μια πανοραμικη αποψη για να ξερουμε τι να ψηφισουμε.Εγω ειμαι υπερ του βυζιου βεβαια αλλα και το 2 στητο δε μας χαλαει πανω σε κορμαρα ε?

75Β :(:(:p:p:p

δεν ειμαι χοντρη αλλα ρε γ@μωτο παντα στα οπισθια παχαινω :(:(:frowning:

Για τους πισινους δεν ισχυει οτι για το στηθος… οσο μεγαλυτερα τοσο καλυτερα… o πισινος πρεπει να εχει μεγεθος σε λογικα πλαισια…

Eλληνικα νουμερα.Οχι αμερικανιες 1,2,3,4,5,6,7 ?

Οσο για τα πισινα σου μπορεις καλλιστα να τα χασεις κανοντας τις καταλληλες ασκησεις γυμναστικης

:|:|

καλα δεν ειπαμε να ειναι και το θωρηκτο αβερωφ. Φυσιολογικα πλαισια και οχι να εχει κυτταριτιδες και τετοια(:?)
επισης να να μην περπαταει και να σερνει τον κωλο αποπισω.:p:p

2:(:(:frowning:

1,65 ειμαι και 57 κιλα δεν ειμαι χοντρη καλε!

Μια χαρα εισαι!
Και κατι τελευταιο για να παμε για υπνο ευτυχισμενοι ολοι μας

Τι κλιση εχει ως προς τον οριζοντα?

2 λέει! :lol2: :lol2: :lol2:
Επίσης ρε kate σοβαρά, πόσες ξέρεις χωρίς κυτταρίτιδα?

:lol3::lol3:

τι ειναι αυτο??:p:p:p:p:-s:-s:?

Εννοω οτι αν καρφωσουμε στο υψιστο σημειο του στηθους σου μια καρφιτσα,τι γωνια θα σχηματιζει με το εδαφος αν βρισκεσαι σε ισωμα?

Τι της λες τις κοπέλας ρε παπαρα? :stuck_out_tongue: :lol:

Για εσενα δουλευω ρε μπας και φανταστεις κανενα βυζι και κοιμηθεις ευτυχισμενος :stuck_out_tongue:

α δεν τα ξερω γω καλε αυτα τα επιστημονικα :p:p:p

οι κοπελλες στην ηλικια μου αυτες που εχουν οκ σωματα δεν εχουν, κι αν εχουν, εχουν πολυ λιγη.
Τωρα για τις αλλες, δεν εχω προσεξει.

Κατε μια χαρα βυζακι εχεις.
Ασε τον Θεριο να λεει.

Λίγη, πολύ δεν έχει σημασία, όλες έχουν. Ανεξαρτήτος ηλικίας, ακόμα και ωραία μωρά.
Αλλά γιατί ρίξαμε την κουβέντα στα μπούτια? Μιλήστε για κώλους και βυζιά ρε! :stuck_out_tongue:

σας ευχαριστω πολυ:p:p:p. ποιος ειναι αυτοσ??

Kate επειδι ο nihilist ειναι ντροπαλο αγορι,μου εστειλε PM και μου ειπε να του στειλεις το facebook σου για να τσεκαρει οτι αυτα που μας λες αληθευουν.Λεει επισης οτι αν δεν εχεις facebook να ποσταρεις στο αντιστοιχο θρεντ φωτογραφια σου

Το Θεριο ειναι ο nihilist γιατι φημιζεται για τα προσοντα του :wink:

εχω πιει λες κι εσυ κατι καμμενα και θα μου βγει η βοτκα απο τη μυτη#-o#-o