Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Έτσι:wink: :slight_smile: :!:

Ρε καραμήτρο, αμα η δικιά σου είναι βρωμόκωλη και δεν μπορείς να πλησίασεις προς τα κει, δεν σημαίνει ότι είναι όλες έτσι!!
Στην τελική, μπορείς να εξασκηθείς όταν είσαι μπουκωμένος. :yes:

:bow2:
Εντωμεταξύ οι συνειρμικές εικόνες που μου έρχονται στο κεφάλι αυτή τη στιγμή είναι τόσο εξωφρενικές που νομίζω πως θα χρειαστώ overdose από αρκουδάκια της αγάπης ή κάτι τέτοιο για να επανέλθω…

Ενώ η δικιά σου από που χέζει ρε;;; Από τη μασχάλη;;;:lol::lol:

πω γαματο…οι ψευτικες κλανιες με το χερι θα χαν νοημα.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να αναπτυχθείς λίγο πάνω στο θέμα;
Νομίζω πως θα με βοηθήσει να ξεπεράσω την εικόνα με το “μπούκωμα”…

:smiley:

:lol::lol::lol:

ρε τι λετε??
τρελαθηκε ο κοσμος …!

Ολοι εχουμε νιωσει το συναισθημα της απελευθερωσης αεριων με ηχο ως ενα ευτυχες συχνο γεγονος που δινει φως στη ζωη μας!..σκεψου τωρα αυτο να το κανεις επιτιδες! και οποτε θες!..

Απλά δεν μπορώ αν φανταστώ πώς θα είχαν νόημα αν είχες ένα γυμνό κώλο μπροστά σου - πλυμμένο ή άπλυτο.
Τέλος πάντων.
Για να επανέλθω στο θέμα δηλαδή!

:eek:

Γιατί χαλάτε το θρεντ μου? Πείτε τίποτα επί της ουσίας και ψηφίστε βυζιά. Άμπαλοι.

συμφωνω απολυτα μαζι σου.στηριξτε βυζια

μετα απο 2 βδομαδες συνεχους σκεψης και προβληματισμου αποφασισα τελικα… :smiley:

ας αυξησουμε λιγο ακομα την διαφορα, ψηφιζοντας ΚΩΛΟΥΣ!!!

Δεν την παλευεται καστανο εδω μεσα ε; :lol: :lol:

Καλά εγώ σε λίγες ώρες θα πάω και θα χώσω τη μούρη μου μέσα στα βυζά της γκόμενας μου. Άντε να κάνεις και εσύ το ίδιο…αλλά πρόσεχε με το μανταλάκι που θα έχεις στη μύτη… :stuck_out_tongue:

Ε ναί ρε παπαρδέλα δίκιο έχει…εγώ δεν αντέχεις την ίδια την μασχάλη σου ώρες ώρες, φαντάσου να είχες και τον κώλο σου εκεί. Και τι να σου κάνει το ρεξόνα…

12345

εγω σαν θυληκου γενους ατομο θα προτειμησω στηθος παρα κωλο οταν κοιταω εναν αντρα…:roll::roll:
βεβαια και παλι δεν ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταω…
ενταξει ο κωλος ωραιος ειναι να τον πιασεις να το χουφτωσεις αλλα ρε παιδι μου αν εχει στηθος ειναι ωραιο να το χαζευεις/πιανεις/φιλας/δαγκωνεις κτλ κτλ

Θες άντρα με βυζάρες λοιπόν.

με τον κώλο όμως μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα.όχι μόνο αυτό που λες…8):stuck_out_tongue:
και στην τελική αυτή τη στιγμή σου ρίχνω 11 ψήφους…:stuck_out_tongue:

:naughty::naughty::naughty:
:stuck_out_tongue:
πάντως εσύ είσαι γυναίκα,δεν πιάνεσαι.
το πολλ είναι για άντρες…8)

Τι λες ρε!

Το poll είναι και για τα κορίτσια προφανώς.
Είναι καλοδεχούμενα να μας πουν τι τους αρέσει να χουφτώνουν, χαϊδεύουν, φιλάνε, δαγκώνουν, πιπιλάνε…

…σε άλλες γυναίκες! :vibrate:

με το spoiler έθεσες το θέμα στη σωστή του βάση…8)