Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

[SIZE=“5”]VAMOS KOLARINISTAS #2!!!
[/SIZE]
Και τωρα μια γερη δοση Βραζιλιανικης μαγειας…Daniella Sarahyba…παιδια…παντρευομαι…:stuck_out_tongue:

ΠΡΟΣΟΧΗ…ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, Η ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΝΑ [SIZE=“5”]ΜΗΝ[/SIZE] ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ SPOILERS…

Μπορουμε νομιζω να :lock:

[SIZE=“1”]ΥΓ ασχετο αλλα [COLOR=“Red”]αυτο εδω [/COLOR] (click) τωρα το ειδα…Ελρικ λεμε δεν υπαρχεις…:lol:[/SIZE]

'σωραιος

σορυ κιολας αλλα απο τα 13 σποιλερ , τα 3 μ’αρεσαν μονο

και εχω ποσταρει κι εγω κωλο πιο παλια

^^^^^^^^^^^^^^

Aπιστος alert…να μη βρισκεις να παρκαρεις ρε!!!

Σαμθινγκ ελσ…εμεις οι κωλακηδες δεν ειμαστε σαν κι εσας που λετε “μπιγκερ ιζ μπετερ”…εμεις γουσταρουμε τον γενικα ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΜΠΥΛΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ πατο…το μεγεθος δεν εχει πολλη σημασια εκτος και αν μιλαμε περι πλακοστρωτου η περι “ακουμπαω πανω το ποτο μου” περιπτωσης

κανεις δεν ηταν καλοσχηματισμενος , καμπυλος και στρογγυλος ομως

μονο οι δυο τελευταιοι

ειδικα στο πρωτο ποστ ειναι ολοι χαλια

του παπαρδελα ηταν ωραιος (ο κωλος που ποσταρε)

Γνωριζω εναν καλο οφθαλμιατρο :roll:…ακους εκει μη καλοσχηματισμενος ο πατος της Daniella…λιγα ρε για τη γυναικα μου μη γινει εδω μεσα της μπουτανας :stuck_out_tongue:

Συντροφοι κωλαδες βοηθεια ρε!!!

ειπαμε η τελευταια ηταν καλη αλλα ορισμενες φορες δεν βοηθαει η γωνια ληψης της φωτο κι αλλες φορες δεν βοηθαει αυτο που φοραει

στο πρωτο ποστ ηταν τα μπαζα

ον τοπικ

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Και παρτε κι αυτη που μου αρεσε:

[SPOILER][/SPOILER]

Φίλοι κωλάκηδες δείτε και μπείτε στο σωστό δρόμο…:stuck_out_tongue:

Και μιας και λόγος για σχηματισμένο κώλο…

Κυριε μου αδιαφορουμε για δυο υπερμεγεθεις ΒΥΖΟΥΣ ΚΡΑΪΣΤαπανω σε ενα ανορεξικο σωμαται μιας κοπελιτσας που ξεχνα να φαει…να την χαιρεστε [SPOILER]αν και παντως αυτηνης της συγκεκριμενης εγω ανετα της τον εμπηγα μιλαμε για τρελο νιμου :D[/SPOILER]

Α και δεν φαινεται η πρωτη εικονα

Πιστευω οτι αυτος ειναι ενα λογος για να καλυψουμε την διαφορα.Αντε ρε ψηφιστε βυζια οι κωλακηδες προηγουνται με 6 ψηφους :stuck_out_tongue:

Όχι και ανορεξικό κορμί… Φίλε Πάνο μην υπερβάλουμε για να κερδίσουμε την εύνοια των ψηφοφόρων…

τώρα…?

Aδαθιολδκηγφαξκσγδφλδγθρηγφα;σφακξκφξςεοιηγσβ, το σποιλερ ειναι ολα τα λεφτα!!! 8O8O

Παιζω με βρωμικα μεσα γιατι ακουω βρωμικο μετσαλ τραβας κανα ζορι? :stuck_out_tongue: (παντως τα πλευρα της φαινονται…

Οχι μαν ουτε τωρα φαινεται…

Ε ναι, τι λέμε. Ενώ για να χωρέσει σε κώλο κορμός δέντρου, η άλλη πρέπει να είναι τουλάχιστον η belladonna

Νταξ ισχυει αλλα εγω δεν ενδιαφερομαι να χωσω καναν κορμο δεντρου στον κωλο καμιας κωλεθριας γκομενας…κατι αλλο ομως ναι…:smiley:

Ναι, αλλά σκέψου κ αυτούς που τον έχουν σαν κορμό δέντρου 8)

Μαλακα τι ειπε το ατομο αχαχαχαχαχαχα :lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

ο χρυσος κανονας του νευτωνα η καποιου τετοιου τυπου.
μεγαλο βυζι μαπα κωλος
μικρο βυζι ωραιος κωλος

επειδη ειναι σπανιο να γνωριζω γκομενες σαν την keeley hazel…θα προτιμησω ωραιο κωλο με μικρο βυζι…

σκατα τα μπερδεψα

Euroboy είναι απλά τα πράγματα: τι από τα 2 σε τρέλανε και σε έκανε να μιλάς σα τον Jeffrey σε προεκλογική συγκέντρωση?:wink: