Merry Christmas κωλάκηδες
Ένα θα σας πω και να το θυμάστε: γυναίκα χωρίς κώλο την ανέχεσαι. Γυναίκα χωρίς βυζιά (ή με πλάκα) είναι ΑΝΑΠΗΡΗ.
Άβυζα κορίτσια στον πλαστικό και ΓΡΗΓΟΡΑ.
ARIAN SPEAKING8)
Εγω εχω να πω: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟ, ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΟ…
STARGAZER SPEAKING
:thumbup::thumbup::thumbup:
[SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER]
Δε μου λες ρε ΚΕΝ…οταν παιρνουν τηλ στο σπιτι σου για γκαλοπ εσυ εισαι αυτο που λεμε “αδιευκρινιστη ψηφος”?
Αστα τωρα αυτα και πες μου αν σου αρεσε το θεαμα;;;
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται!!!
[SPOILER][SIZE=“7”][B]ΩΡΕΜΑΝΑΜΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ!!![/B][/SIZE][/SPOILER]
:D:D:D
κυτταριτιδα σίγουρα εξαφανισμένη με Photoshop. Κατα τ’ άλλα ο πόπος της δευτερής φωτογραφίας που πόσταρες με κάνει ευτυχισμένο που γεννήθηκα.
[SPOILER][/SPOILER]
Πάντως αυτό που προσέχω πρώτο στη γυναίκα δεν είναι ούτε ο κώλος ούτε τα βυζιά. Είναι οι γάμπες! Και το καλοκαιράκι οι … πατούσες. Εκεί ξεχωρίζει η περιποιημένη από την απεριποίητη γυναίκα. Με το γαλλικό της, το αρωματάκι της, τη μαλακή της φτέρνα και ενίοτε την καδενίτσα της. Είμαι ποδολάγνος, τι να κάνουμε; :lol::lol::lol:
Δεν ξερω αλλα τωρα τελευταια ολο κωλους ποσταρω [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER]
…και μπουτάκια μαζί…μπράβο μπράβο:p :!:
Happy new year :D:D:D
Ασδσφασγφξηδαφγγγαφκφ :o…εγω θελω να το δει αυτο κανας γερος απο δω μεσα να παθει κανα εμφραγμα να σου πω εγω τι happy new year θα χουμε…
η τελευταια είναι η Σαντυ η πορνοστάρ;
δεν υπαρχει ο 4ος κωλος ε.ενα δακρυ κυλησε:o
Η 3η γκομενα ειναι πραγματικη μαγεια.Απιστευτο σωμα και τρομερος κωλος!!!