Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Merry Christmas κωλάκηδες :wink:

Καλα χριστουγεννα 8O8O8O

Ένα θα σας πω και να το θυμάστε: γυναίκα χωρίς κώλο την ανέχεσαι. Γυναίκα χωρίς βυζιά (ή με πλάκα) είναι ΑΝΑΠΗΡΗ.

Άβυζα κορίτσια στον πλαστικό και ΓΡΗΓΟΡΑ.

ARIAN SPEAKING8)

Εγω εχω να πω: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟ, ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΟ…

STARGAZER SPEAKING

:thumbup::thumbup::thumbup:

[SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER]

Δε μου λες ρε ΚΕΝ…οταν παιρνουν τηλ στο σπιτι σου για γκαλοπ εσυ εισαι αυτο που λεμε “αδιευκρινιστη ψηφος”? :stuck_out_tongue:

Αστα τωρα αυτα και πες μου αν σου αρεσε το θεαμα;;;:stuck_out_tongue:

Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται!!!

[SPOILER][SIZE=“7”][B]ΩΡΕΜΑΝΑΜΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ!!![/B][/SIZE][/SPOILER]

:D:D:D

κυτταριτιδα σίγουρα εξαφανισμένη με Photoshop. Κατα τ’ άλλα ο πόπος της δευτερής φωτογραφίας που πόσταρες με κάνει ευτυχισμένο που γεννήθηκα.

[SPOILER][/SPOILER]

Πάντως αυτό που προσέχω πρώτο στη γυναίκα δεν είναι ούτε ο κώλος ούτε τα βυζιά. Είναι οι γάμπες! Και το καλοκαιράκι οι … πατούσες. Εκεί ξεχωρίζει η περιποιημένη από την απεριποίητη γυναίκα. Με το γαλλικό της, το αρωματάκι της, τη μαλακή της φτέρνα και ενίοτε την καδενίτσα της. Είμαι ποδολάγνος, τι να κάνουμε; :lol::lol::lol:

Δεν ξερω αλλα τωρα τελευταια ολο κωλους ποσταρω :smiley: [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER] [SPOILER][/SPOILER]

…και μπουτάκια μαζί…μπράβο μπράβο:p :slight_smile: :!:

Happy new year :D:D:D

Ασδσφασγφξηδαφγγγαφκφ :o…εγω θελω να το δει αυτο κανας γερος απο δω μεσα να παθει κανα εμφραγμα να σου πω εγω τι happy new year θα χουμε…:stuck_out_tongue:

η τελευταια είναι η Σαντυ η πορνοστάρ;

δεν υπαρχει ο 4ος κωλος ε.ενα δακρυ κυλησε:o

Η 3η γκομενα ειναι πραγματικη μαγεια.Απιστευτο σωμα και τρομερος κωλος!!!