Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Διαλέγω το κόκκινο, εσείς;;;

Και το μπλε κολαση ειναι :roll:

Ω ναι, το πράσινο πάντως τελευταίο και καταϊδρωμένο! (όχι πως μας χαλάει βέβαια!)

Το πράσινο δυστυχώς έκατσε σε κακό όμιλο και αποκλείεται από τη συνέχεια…
Φέρτε το σπίτι μου να το παρηγορήσω…

μισό ν’ ανέβω στη επιφάνεια να δω και τα πρόσωπα…[I]Μη πέσω σε υπέροχο κώλο μεν, αλλά με μούρη γριοπατσαβούρας δε…!!![/I]

Ο Θεος να σε φυλαει, συμβαινει συχνα.

Ξερεις τι ‘ν’ αυτο?

θα πω μπλε για να γλιτωσω και λιγο ανταγωνισμο,εχει και ταττου στη κωλοκουρμπα

να τις κανει ταινια ο Κισλοφσκι παρακαλω

το πράσινο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια, αλλά είναι το μόνο που το κορδόνι σε κάποιο σημείο χάνετε τελείως από το βλέμμα μας. έχει τη χάρη του και αυτό, πώς να το κάνεις…

<3 <3

Μπλε και γω,μου αρεσε περισσοτερο ο χαρακτηρας της

oh sweet god NO!

[SPOILER][/SPOILER]

Έτσι πρέπει να είναι οι πισίνες ρε πούστη μου… όχι σαν την δημοτική στην τούμπα που έρχονται κάτι κρασοβάρελα με πόδια να κάνουν ντεμέκ άκουα αερόμπικ…

ας συνεχίσω εγώ στο ίδιο μοτίβο…http://www.onsports.gr/Cheerleaders/item/166928-Otan-koitas-apo-piso
Δαγκωτό Eva Henger!

8O πρεπει να εμεινα για 2-3 λεπτα ετσι κοιτωντας αυτη την τρυφερη φωτογραφια απο την πισινα! :lol:
κοκκινο φυσικα…

Το Playboy Αργεντινής έβαλε τα καλύτερα του

Άβυζαλέο το κωλ αυτό…

Εεε συγγνώμη. Αβυσσαλέο το πολ αυτό…

Οι δυο πρωτες φωτο ειναι για πολλα εγκεφαλικα :slight_smile:

προς κωλακηδες!
Ενας ποπος(chic) που ποζαρει στο metal hammer στην καταχωρησει του bowel of noise?Ξερουμε τιποτα?Υπαρχει υλικο?

Όντως,οι συγκεκριμένες διαφημίσεις,έχουν κάτι καλά κομμάτια στο κέντρο,αλλα που να τις βρίσκεις τέτοιες…διασημότητες:p
Παρεπιπτόντως,υποστηρίζοντας την επιλογή μου,έχω μια αδυναμία στη Λατινική Αμερική:
Suelyn Medeiros,Βραζιλία

Eva Mendes,Κούβα(Τι ΗΠΑ και μαλακίες…)

Αυτή δεν είναι που έβγαλε και το sex tape της σαν καλή celebrity?